Miről híres Varga Irén? Mit tett? Sokan róla beszélnek, ki ő?
Figyelt kérdés
2021. júl. 17. 13:12
12/34 anonim válasza:
Egy igazi trash-gyártó celeb. Nem értem a stábot sem, akik futtatják szerencsétlent. Meg a párja sem százas, mert hagyja, hogy az eleve mentális beteg felesége még nagyobb hülyét csináljon magából az interneten. Csak hát a pénz az ugye nagy úr.
13/34 anonim válasza:
Még mindig többet kap, mint én, mert nem dolgozok. Én nem kellek sehova,de neki legalább van ez...
14/34 anonim válasza:
Ne legyél benne biztos, hogy az a pénz nála landol...
16/34 anonim válasza:
Egyébként azt sem értem, hol vannak ilyenkor a jogvédők, meg Irén gyámja? Hogy hogy semmilyen szervezet nem szólal fel, hogy egy láthatóan beteg nővel művelnek freakshow-t? Kizárt, hogy ne lehessen tenni ellene semmit!
17/34 anonim válasza:
Nekem a fagyipénz is jól jönne 😂 címerezni se tudok menni, mert messze vannak. De ez már az én bajom.
Másik " kedvencem" a zsebibaba meg a Loca Phantera aki leutánozza meg fikázza az Irénkét, de ez is hülye aki nézi 😂 pl én
18/34 anonim válasza:
Zsebibaba egy elkényeztetet hülye 3,14... Loca meg csak egy magamutogató kisebbségi. Irén TÉNYLEGESEN beteg, ez a különbség. Rohadtul etikátlan, ami vele történik...
19/34 anonim válasza:
16-os te is felkeresheted az illetékeseket.
20/34 anonim válasza:
Azért egy beteg ember is érezhetné főleg mikor kiakad a videókba h ez így nem jó.
Az(ok) akik meg csinálják vele ezt a főzőműsort azoknak kéne szégyellnie magukat.
Volt egy videó ahol hallani egy fiatalabb lányt és videózza ( gondolom ahol a lány lakik) hogy " táncolj meg nyomjad"
Azért ezek az emberek is magukba nézhetnének.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!