Miről híres Varga Irén? Mit tett? Sokan róla beszélnek, ki ő?
Figyelt kérdés
2021. júl. 17. 13:12
21/34 anonim válasza:
Tudtommal van neki gyámja. Ő ezt miért tűri el?
22/34 anonim válasza:
Valószínű azért, mert kapnak belőle annyi pénzt, hogy neki is megérje...
24/34 anonim válasza:
Férje vagy az akivel együtt él. Korábbi videóban legalábbis ezt mondta, ki tudja mennyire volt az egyáltalán igaz.
25/34 anonim válasza:
Nagyon beteg sztori... Ilyen ember hogy lehet gyám? 😨 Nem néznek a szakemberek utána, hogy mi történik? Ez nagyon büdös...
26/34 anonim válasza:
Szerintem nem törvényes vagy ha esetleg törvényes akkor nem kellene annak lennie.
27/34 anonim válasza:
Igen, a férje a gyámja. Mondjuk nem tudom, hogy hogyan, mert szemmel láthatóan ő is eléggé benne van a dologban.
28/34 anonim válasza:
Egyébként nem kell megijedni, Irén videói kb Molnár Krisztián szinten vannak, úgyhogy soha sem fog ebből milliókat keresni. Meg amúgy is jövőre már lejárt lemez lesz, úgy mint Elek Zoltán. Ő is egy mentális beteg ember, akiből viccet csinált a nép. Aztán később egyre híresebb lett és lett mögötte rendes stáb. De mára már nagyon sokan elfelejtették és előbb-utóbb Irént is el fogják. Viszont sajnos minden évben lesz egy ilyen "címeres idióta", akinél már csak azok hülyébbek, akik nézik és támogatják őket. Ez egy ilyen ördögi kör sajnos. :(
29/34 felkelhetetle válasza:
Sajnos attól híresek ezek a trash videósok mert a sok nyomorult néző, elégedet magával, hogy vannak nála sokkal nyomorultabbak és ezt egyfajta sikerélményként élik meg miközben nézik őket.
30/34 anonim válasza:
Én nem tartom nyomorultnak, mert van néhány egysejtű ismerősöm, aki olyan szinten sincs, mint ő. Főleg, hogy ő jól tudja, hogy manipulálja az embereket a pénzért, meg az ajándékokért. Kikönyörögte magának a smink felszereléseket és masszírfotelt vagy mit is kapott. Aztán még őket viszik olyan gyönyörű tájakra nyaralni, Montenegró, Szlovákia, meg miegymás. Már irigy vagyok rá. 😠 Elég lenne én is hülyének mutassam magam, főzni egy kis rántott szart, és akkor engem is elvisz valaki nyaralni??
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!