26-27 évesen semerre sem tartok az életben, szülőkkel élek komoly kapcsolatom még sosem volt,havi 140-150 ezer forintot keresek, barátaim egy sincsen, szórakozni nem járok sehova csak melóba utána itthon vagyok.Csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
Figyelt kérdés
2021. júl. 8. 09:59
11/20 A kérdező kommentje:
#9 valakivel össze keversz
2021. júl. 8. 12:52
12/20 anonim válasza:
Na, mivan, kidobtak a Családi kapcsolatok rovatból, hogy ideírsz? :D
13/20 A kérdező kommentje:
#12 ???
2021. júl. 8. 15:53
14/20 anonim válasza:
Annyi kérdést kiírtál már, hogy ennyi idő alatt akár kezdhettél is volna valamit az életeddel.
15/20 A kérdező kommentje:
Nem írtam ki semmilyen kérdést
2021. júl. 8. 18:08
16/20 anonim válasza:
"Már nem vagyok olyan fiatal"
26 évesen? De, fiatal vagy.
Próbáld meghatározni, pontosan mi hiányzik az életedből leginkább, és kezdd el megvalósítani. Ha barátok hiányoznak, akkor ismerkedj a munkahelyen, a közösségi helyeken vagy az interneten. Igazából így lehet majd kapcsolatod is, meg így juthatsz el szórakozóhelyekre is (nyilván csak úgy egyedül nem az igazi). Ha meg jobb munkalehetőséget keresel, érdemes lehet még tanulni. Egy-két év alatt ingyen ki lehet tanulni egy új szakmát iskolarendszerű képzésben is.
A szülőkkel élni nem gáz mindaddig, amíg nincs párod. (Akár utána sem). Szard le, akik a mamahotellel piszkálnak.
17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm#16 biztos jó arc vagy
2021. júl. 10. 15:30
18/20 anonim válasza:
Kérdező, azóta mizu veled ? :)
19/20 anonim válasza:
Hogy kereshetsz te olyan keveset hogy 140-150ezer? :O 205ezer a minimálbér, annyit kerestem én is kezdetben, azóta már 230 :). Fiú vagy vagy lány? Neten is kereshetsz kapcsolatot társkeresőn.
20/20 qkker1 válasza:
"Kérdező, azóta mizu veled ? :)"
Kibaxták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!