Nem tudom ide illik e.. szóval megyek végig Budapesten és aluljárókban ilyen lecsúszott fiatalokat látok, bebiózva.. Kaposvár pályaudvarán 12 éves kölyök akar lefejelni mert nem adtam cigit.. erre lehet mondani, hogy "elszigetelt esetek és nem mindenhol ez van te rasszistanácifideszbérencorbáncsicskája" de ha kimegyek az utcára én már csak gázspray-el merek lépkedni.
Nem lesznek itt komoly bajok? Csak én vagyok ennyire előítéletes? Lehet kevesebbet kéne utcán lenni és én elfogadóbb tudnék lenni.
Azért szerintem kicsit túlreagálod a helyzetet. Mindenhol vannak rosszabb környékek de nem ez jellemzi az egész társadalmat. Ha tudod kerüld a rossz hírű helyeket
2021. júl. 4. 00:20
2/5 anonim válasza:
Salgótarján,Budapest autóbusz állomáson régen hányszor be találtak az ilyenek.
2021. júl. 4. 00:26
3/5 anonim válasza:
Nem vagy egyedül, és az a szomorú, hogy már nincszen kifejezetten ilyen környékek, hogy el tudja kerülni az ember. Szekszárdon és Pécsen is egyre több az ilyen eset, fényes nappal az Árkád előtt kötött belém 20 év körüli banda (lányok, fiúk vegyesen) a cigi miatt, és nem c típusúak.
Teló folyamat kéznél, plusz spray, plusz végesetben bicska.
2021. júl. 4. 00:29
4/5 anonim válasza:
Én is félek tőle, de nem csak az ilyenek miatt. Én úgy összességében a bűnözés elterjedése, a közbiztonság romlása, a globális felmelegedés miatt, egyre gyakoribb természeti csapások miatt...tehát minden-minden, amerre nézünk, egyre kevésbé van biztonságban az ember, egyre kevésbé van nyugodt élete.Én gyereket sem szeretnék, és pont ezért. Önzőségnek tartom egy ilyen világra gyereket szülni, ráerőltetni valakire, hogy itt élnie kelljen.
2021. júl. 4. 01:17
5/5 anonim válasza:
akkor jöjjön egy ellenpélda: a kutya se kötött belém az elmúlt tíz évben (bő tíz éve feljöttem Nógrád megyéből Bp-re), pedig éjszaka is elég sűrűn járogattam mindenféle helyekre
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!