Ha 1 év után sem mondom meg a fiúnak, akivel minden nap beszélgetek, hogy mi a keresztnevem, meg a korom, akkor jogosan van felháborodva?
Figyelt kérdés
#netes pasi
2021. máj. 24. 00:51
1/15 anonim válasza:
Hát igen.
A keresztneveden mégis mi a kényes?
4/15 anonim válasza:
De mondjuk ha alapból csak levelezgetni akartál vele, és alapból úgy mondtad, hogy sohasem árulod majd el a nevedet , akkor rendben van, mert akkor ő ebbe kb beleegyezett.
5/15 anonim válasza:
Igen, ha ő elmondta, akkor jogosan várja el, hogy te is elmondd. ( Pláne 1 év után) Én biztos nem lettem volna ilyen türelmes,kb 1 hét után eltüntem volna.
6/15 anonim válasza:
Én biztos nem beszélgetnék valakivel, aki ennyire nem bízik bennem. Lépnék le, de hamar.
7/15 anonim válasza:
én mondtam neki 6-os, nem érti... :D
(a fiú)
8/15 anonim válasza:
Igen, jogosan van felháborodva, néhány nap után eltűntem volna. Esetleg teljesen másnak adtad ki magadat, mint ami vagy? Előadtad, hogy te vagy a 14 éves általános iskolás kislány, Budapesten, közben meg Nyíregyházán laksz, 50 éves, elvált férfiként?
9/15 anonim válasza:
8-as
Ezzel szokott trollkodni, hogy 50éves, és férfi, ne adj neki ötleteket :D
10/15 anonim válasza:
Miért, csak annyi infót adtál magadról, hogy Kovácsovics vagy azt kész? 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!