Jogosan sértődött meg apám?
Figyelt kérdés
Tegnap közöltem vele hogy sajnos egy családi ebéden nem tudok ott lenni mert akkor utazok akkor megy a repülőgépem és ezen besertodott. Közölte, hogy nem hajlandó felvinni a vendégség napján Pestre mert akkor sok lesz a meló amit meg is értek de közölte hogy visszafelé (a vendégség után 1 héttel) se fog kijönni értem a repülőtérre. Késő este érünk haza. A hazamenetelt nem tudom, hogy fogom megoldani, de azt hittem azért szeretné majd legalább látni a saját lányát az első repülése során amint leszáll a repülőgépem. Mert ez lesz az első komolyabb utazásom. 18/L2021. jún. 26. 09:19
1/7 anonim válasza:
hülye óvodás szintjén van az apád.
2/7 anonim válasza:
Amikor tervezted az utazásod és megvetted a jegyedet a gépre,be volt már tervezve a vendégség?
Meet ha nem,akkor nem volt tőle jogos a besértődés.
3/7 anonim válasza:
Dehogy jogos. Apád csak behisztizett.
4/7 A kérdező kommentje:
Én is eléggé berágtam rá
2021. jún. 26. 09:39
6/7 anonim válasza:
És kértél tőle sűrűn elnézést, mondtad, hogy ne haragudjon, nem tehettél róla, te is nagyon szeretnél ott lenni azon az összejövetelen?
7/7 A kérdező kommentje:
Mondtam neki hogy elnézést igen. Meg hogy nem tehetek róla hogy így mennek a gépek
2021. jún. 28. 07:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!