Lehet hogy ő az apám???Furcsa felfedezéseket tettem.
megkérdezed anyukádat, családtagokat a dologról.
vagy begyűjtöd pár hajszálát, meg zacskózol egy poharat miután ivott, aztán apasági teszt.
Hmm, ez elég érdekes.
Lehet hogy van benne valami. Én is egy apasági tesztet csináltatnék amúgy. Mert a családtagok ha eddig nem mondtak semmit, akkor valószínüleg ezután sem fognak.
Mondjuk nálunk történt hasonló. 3 lány testvér van, távoli rokonaim, a legkisebb lány nem hasonlít senkire sem. Testvéreinek kreol bőrük van, világos barna hajuk. Ő meg full fehér bőrű és szőke hajú. Semmi közös vonás nincs a 3 csajszi között pedig a másik kettő leány nagyon durván hasonlítanak. A kislány keresztapja mindig azt mondja “hülyeségből” hogy az ő kislánya. Eleinte poénnak hittem. Mostanában meg már egyre jobban kételkedek ebben a poénban.
4est miért pontozták le?
Simán lehet benne valami. Kérdezz rá, ha úgy gondolod elmondanák. Ahogy írtad, már felnőtt vagy, szóval nem látom okát miért ne mondanák meg. A családi kapcsolataid nem hiszem hogy ettől mennének a kukába. De a teszt a legkönnyebb, legalábbis nem vezet vitákhoz. Csendben megcsináltatod, csak gondolom a pénz is számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!