Magyarország tényleg egy élhetetlen hely?
Figyelt kérdés
A fizetések a béka feneke alatt. Ha valakinek van esze az húzz külföldre. Magyarországon csak kihasználják a dolgozó embereket. Én már voltam külföldön, ha lenne nyelvtudásom akkor eszembe sem lenne itt maradni ebben a NyomorOrszágban.2021. júl. 3. 13:26
31/36 A kérdező kommentje:
Kár hogy az emberek többsége nem ennyit keres
2021. júl. 3. 20:52
32/36 anonim válasza:
Ő se keres ennyit, ne aggódj. Tipikus fideszes kamugép.
33/36 anonim válasza:
31, a fizetésemben benne van a munkám és az energia amit a tanulmányaimba feccöltem. Nem lottó alapú sorsolás volt. Emellett versenyszféra.
Szóval nem "kár" hogy más nem ennyit keres, mert bárki aki megdolgozik érte lazán keres ennyit.
De hallgatlak, hogy mi az a zseniális szakma amit csinálsz, nyelvtudás nélkül, amiért szerinted a bőségszaru kéne hogy az öledbe hulljon.
34/36 anonim válasza:
32, sajnálom ha neked hihetetlen hogy ennyit is lehet keresni. Pedig én még nem is keresek jól...
35/36 anonim válasza:
Nem élhetetlen, de a korrupció, a politikai elit viselkedése, az egészségügy és az oktatás színvonala, az alacsony keresetek, a lakhatási problémák miatt egyre inkább afelé tendál. Máshol is vannak problémák, de itthon ezek mindegyike súlyos probléma. Megértem azokat akik elmennek. Én nem hiszek az itthoni jóirányú változásokban.
36/36 anonim válasza:
Még nem teljesen az, de már huzamosabb ideje dolgoznak rajta "nagyjaink"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!