Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Magyarország tényleg egy...

Magyarország tényleg egy élhetetlen hely?

Figyelt kérdés
A fizetések a béka feneke alatt. Ha valakinek van esze az húzz külföldre. Magyarországon csak kihasználják a dolgozó embereket. Én már voltam külföldön, ha lenne nyelvtudásom akkor eszembe sem lenne itt maradni ebben a NyomorOrszágban.

2021. júl. 3. 13:26
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

Kár hogy az emberek többsége nem ennyit keres

2021. júl. 3. 20:52
 32/36 anonim ***** válasza:
10%
Ő se keres ennyit, ne aggódj. Tipikus fideszes kamugép.
2021. júl. 3. 20:57
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

31, a fizetésemben benne van a munkám és az energia amit a tanulmányaimba feccöltem. Nem lottó alapú sorsolás volt. Emellett versenyszféra.

Szóval nem "kár" hogy más nem ennyit keres, mert bárki aki megdolgozik érte lazán keres ennyit.

De hallgatlak, hogy mi az a zseniális szakma amit csinálsz, nyelvtudás nélkül, amiért szerinted a bőségszaru kéne hogy az öledbe hulljon.

2021. júl. 3. 21:00
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
32, sajnálom ha neked hihetetlen hogy ennyit is lehet keresni. Pedig én még nem is keresek jól...
2021. júl. 3. 21:01
 35/36 anonim ***** válasza:
31%
Nem élhetetlen, de a korrupció, a politikai elit viselkedése, az egészségügy és az oktatás színvonala, az alacsony keresetek, a lakhatási problémák miatt egyre inkább afelé tendál. Máshol is vannak problémák, de itthon ezek mindegyike súlyos probléma. Megértem azokat akik elmennek. Én nem hiszek az itthoni jóirányú változásokban.
2021. júl. 3. 23:30
 36/36 anonim ***** válasza:
72%
Még nem teljesen az, de már huzamosabb ideje dolgoznak rajta "nagyjaink"!
2021. júl. 5. 08:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!