Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Magyarország tényleg egy...

Magyarország tényleg egy élhetetlen hely?

Figyelt kérdés
A fizetések a béka feneke alatt. Ha valakinek van esze az húzz külföldre. Magyarországon csak kihasználják a dolgozó embereket. Én már voltam külföldön, ha lenne nyelvtudásom akkor eszembe sem lenne itt maradni ebben a NyomorOrszágban.

2021. júl. 3. 13:26
1 2 3 4
 1/36 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
72%
Nem az, de lehetne sokkal jobb is. Egy hely mindig olyan, amilyen emberek lakják.
2021. júl. 3. 13:27
 2/36 anonim ***** válasza:
41%
Egyetértek. Az emberek teszik olyanná, amilyen.
2021. júl. 3. 13:29
 3/36 anonim ***** válasza:
16%

Akkor te még nem voltál mostanában nyugaton... max turistaként.

De menj ki. Hajrá. Fizetjük a repjegyed.

2021. júl. 3. 13:31
 4/36 anonim ***** válasza:
27%
Mert mi van nyugaton mostanában? Hm?
2021. júl. 3. 13:33
 5/36 anonim ***** válasza:
21%
4es, nem az ami 10 éve volt. Egy csomó csöves van a városban ahol az ismerősöm lakik (őt látogattam meg), és egyre koszosabb az egész,egy csomóan az utcán vizelnek. (A nem csövesek is).
2021. júl. 3. 13:36
 6/36 anonim ***** válasza:
87%
#5 És? Nyilván az ismerősöd nem egy elit környéken él.
2021. júl. 3. 13:41
 7/36 A kérdező kommentje:
Ezt a kizsákmányoló kormányt kéne leváltani, csak a nyomort csinálja nekünk a néhány forintos minimálbér pedig no komment... 😵
2021. júl. 3. 13:44
 8/36 anonim ***** válasza:
77%

Biztosan vannak jobb helyek, de minden lényeges körülményt figyelembe véve (élhető klíma, termőföld, ivóvíz, háborús helyzetek, járványhelyzet, természeti katasztrófák, emberi jogok, egészségügyi ellátás, gazdasági körülmények, életszínvonal, stb) egész biztos benne vagyunk a szerencsés 10%-ban.

Ha úgy véletlenszerűen lepottyannál a bolygó egy másik országába, jó eséllyel visítva könyörögnél, hogy visszajöhess.

2021. júl. 3. 13:44
 9/36 anonim ***** válasza:
54%
7. Nem fogjuk leváltani, hogy ezután is javuljon a helyzet, mint az utóbbi 10 évben.
2021. júl. 3. 13:46
 10/36 A kérdező kommentje:

Semmit sem javult.

Aki teheti az külföld. Én akikkel beszéltem fiatalokkal mind azt mondták hogy húzznak külföldre.

2021. júl. 3. 13:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!