Más is elment ebből az élhetetlen fasiszta országból?
Figyelt kérdés
Az a magyar aki zsidózik, romázik, migráncsozik.2021. márc. 8. 12:05
1/12 anonim válasza:
Majd nézz vissza, ha a zsidók, cigányok tömegesen akarják elhagyni az országot, meg a migráncsok is inkább kerülőúton igyekeznek az ígéret földjére.
2/12 anonim válasza:
Oszt mit csinálsz kinn? Egy turkálóban dolgozol? xD
3/12 anonim válasza:
Nagy buli lehet huszadrangú, lenézett kelet-európai csicskának lenni. A magasabb fizuval is mire mész? Mire kifizeted az ottani ingatlan költségeket (feltéve, ha nem 5 albánnal akarsz egy szobában aludni), kb. ugyanott vagy, mint itt, csak itt legalább nem egy nyomorult páriaként tekintenek rád.
4/12 anonim válasza:
Én amikor kint voltam eszembe nem jutott az ország, az ottani életemmel/társadalommal foglalkoztam. Ezt sose értettem hogyha valaki kimegy külföldre akkor miért jár vissza magyar oldalakra gyalázkodni. Tuti valami kisebbrendűségi komplexus lehet. Mondjuk aki kimegy annak olyan 5%-nak van rendes kinti élete jó környéken, a maradék 95% meg wc pucoló, felszolgáló, gyári munkás, prosti, kubikos ilyesmi és lakik többedmagával egy kis albérletben.
5/12 anonim válasza:
Budapesten nettó 3-400 nettókat meg lehet keresni, de simán 500 nettókat hol van a szegénység?
6/12 anonim válasza:
Fasiszta? Inkább csak rasszista,de ez régen is így volt,akár fél évszázaddal ezelőtt is leléphettél volna.Most inkább gazdasági okokból menekültek el félmillióan.
5) vidéken.majd nézz utána hogy mennyien élnek mélyszegénységben.
7/12 anonim válasza:
Miért nem maradsz itthon és felvennéd a küzdelmet a gaz nácikkal szemben!?
Ne a partvonalón kívülről óbégass, Endrú!
8/12 anonim válasza:
6. Vidéken élek. Kevesen. És többnyire önhibából.
9/12 anonim válasza:
Hát még nem mentem el. Amúgy szerintem nem fasiszta az ország, csak bizonyos pártok bizonyos idiótái keltik a gyűlöletet amit a lakosság nagy többsége lexar.
10/12 anonim válasza:
Persze, mindenki elment, a rolót lehúzták, zárva, kulcs a lábtörlő alatt
A fasisztázók szomorúak, mert annyira igénylik a fasisztázást, de nincs kit, jaj, mi lesz velük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!