Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért csinálja azt valaki,...

Miért csinálja azt valaki, hogy ír nekem, én válaszolok, ő pedig órákig (akár napokig) nem válaszol, holott látom, hogy elérhető?

Figyelt kérdés
Akkor minek ír? Hogy álljak revansot?

2021. jún. 27. 21:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy nem mindenki ugyanúgy használja ezeket a szarokat. Vannak ragacs emberek, akik ha írnak, azonnal kell nekik a válasz, mintha telefonbeszélgetés lenne, és vannak teflon emberek, akik meg ráérősek, mást csinálnak közben, nem a fő programjuk a cset, hanem a mellék.
2021. jún. 27. 23:03
 12/16 A kérdező kommentje:
Én ezt maximálisan megértem. Csak még mindig az nem világos, hogy miért ír olyanokat, hogy sos segítsek, meg írogat, hogy elérhető vagyok-e stb. Ő harcolja ki a figyelmem és ő is szar le engem.
2021. jún. 27. 23:13
 13/16 anonim ***** válasza:
49%
Ezt mért nem vele beszéled meg? Mi nem fogjuk ezt a problémát megoldani.
2021. jún. 28. 12:25
 14/16 A kérdező kommentje:
Mert mondjuk nem válaszol?!
2021. jún. 28. 13:07
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Leírtam, rengetegszer van nekem, hogy amikor jön az üzenet, az éretsítési panelben a mobilon le tudom nyitni, el tudom olvasni, meg se kell nyitnom a chatet, valószínűleg ő is ezt csinálta.
2021. jún. 28. 13:36
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak kihasznál, akkor meg szüntesd meg vele a kapcsolatot.
2021. jún. 28. 20:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!