Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Apró dolog, ami boldogságot...

Apró dolog, ami boldogságot okoz? Mondj egyet. :)

Figyelt kérdés

Írj egy vagy több dolgot, ami akármilyen kicsi lehet, de boldogságot okoz.

Pl:

Amikor sétálok az utcán és van egy rózsa, aminek messze érezni az illatát, ami nagyon finom illatú. :)

2021. jún. 25. 18:01
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
69%

A novenyeim regen csak a cserepben, ma a kertemben, ahogy krva jol neznek ki. Mas novenyei, ahogy szinten.

En fenykepet is lovok mindig, egy jo feny, egy jo beallitas veletlenul.

Madarak. Verebeket egyszer elkezded figyelni, hihetetlen arcok.

A macskam nem apro dolog! O hatalmas dolog.

2021. jún. 25. 19:36
 12/34 anonim ***** válasza:
88%
Tegnap hullafáradtan észrevettem egy pókot a budiban, néztem hogy mászik, rakja a kis lábait és közben ujjongtam, hogy de nagyszerű kis lény.
2021. jún. 25. 19:52
 13/34 anonim ***** válasza:
52%
Semmi sajnos.
2021. jún. 25. 22:06
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
bundás kenyér
2021. jún. 25. 22:17
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Amikor hátradőlhetek az ágyban.
2021. jún. 25. 23:37
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Végighallgatni egy nosztalgikus lejátszási listát, amin a régi kedvenc dalaid vannak.
2021. jún. 25. 23:45
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
1. Egy kismadár. Múltkor elkezdtem zongorázni este és nem tudtam abbahagyni hajnalig. Felnőtt fejjel kezdtem el és hihetetlen, ahogy lelkileg rendbe tud tenni, de azért elég nagy problémákat próbálok kizenélni magamból, így aztán azon túl, hogy kellemesen kikapcsol, elég magányos érzés, főleg mert többnyire csak az alvás rovására van időm gyakorolni. Egy ilyen magányos zongorázós hajnalon, nagyon meleg volt és az ablak nyitva, egy kismadár elkezdett hangosan trillázni, odarepült az ablakom közelébe a teraszra. Egész éjjel gyakoroltam a darabot és már egész jól ment és a kismadár olyan lelkesen csivitelt és olyan sokáig, hogy azt éreztem, a zenémre énekel. Ahogy én zenéltem és ő dalolt, arra az időre megszűnt a magányom és mi ketten egymásra találtunk. Egy ember és egy madárka együtt zenélt és a magány nem volt sehol.:)
2021. jún. 26. 01:30
 18/34 anonim ***** válasza:
30%
Ha nyáron a vonaton a közelembe ül egy mezítlábas nő.
2021. jún. 26. 06:03
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

- reggel jókedvűen, magamtól (nem ébresztőre) ébredni és elkortyolgatni egy bögre jó kávét

- elmerülni egy jó könyvben, akár bele is aludni hajnalban

- elkészülni egy saját kis ékszerrel, lakásdekorral

- szépen becsomagolni egy ajándékot valakinek

- jól befalatozni egy jól sikerült ételből/sütiből és/vagy örömöm lelni abban, hogy másnak is ízlik

- visszamosolyogni, megköszönni, ha valaki egy apró gesztust tesz feléd (pl. a boltban segít leemelni valamit, ami magasan vagy vagy nehéz, előreenged vagy megkérdezi, kell-e a kosár)

- nyerni a társasban

Van nekem is gyermekem, de a vele való kapcsolat és az általa okozott öröm pont nem az apróság kategória :)

2021. jún. 26. 11:18
 20/34 anonim ***** válasza:
80%

Jó, nem hiszem el, hogy senki nem sütötte még el az "a pö**öm" poént :D

Viccet félretéve:

a macskáim, ahogy odabújnak, amikor érzik, szomorúbb vagyok.

2021. jún. 29. 08:09
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!