Ezek az emberek fáznak, vagy miért öltöznek be ?
En srác vagyok és nyáron én is pl hosszú nadrág hosszú póló vagy ing. De én inkább csak szégyellem a testem, nem azért mert megsulni akarok.
A legtöbb átlagos ember nem is tudja milyen szenvedes ez. De jah. Csak így a nyár kissé szenvedés. Jó lenne átlagosnak lenni és szabadon jönni menni úgy higy nem kell takargatni magam. Így az önbizalom is elmegy..
22-es vagyok
23:)
nekem kimaradt,hogy a szőr miatt
Nem kell folyton, de legalább ebben a 40 fokban szedd le és máris meg van oldva a probléma legnagyobb része.
Én pl. a soványságom miatt rejtegetem a pipaszár lábamat, bár azon lehetne ilyen könnyen segíteni még mielőtt hőgutát kapok. Nem is a hőgutával van bajom, csak tiszta hülyének néznek, főleg mert nő vagyok, de mindig hosszú nadrágban.:(
tanakodom mi a legjobb megoldás, ami hosszútávú, oké nyáron kissé szenvedés, de egész évben ezzel kelek, a tudattal.
hm, lehet, biztosan lehet, bár nem ismerem a történeted,
sokan nem is sejtik,milyen szerencsések,hogy átlagosak, ez kissé lenézőnek hangzik,de nem, csak ami másnak természetes, az..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!