Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ezek az emberek fáznak, vagy...

Ezek az emberek fáznak, vagy miért öltöznek be ?

Figyelt kérdés
Látok néha pár embert, aki nyár kellős közepén.hosszú nadrágba, és hosszú pólóba vannak... Most jelenleg 40 fokot mutat a hőmérő, de most is láttam egy srácot hosszúnadrágba, hosszú pólóba. Nem értem... Nincs melegük ezeknek az embereknek ? 🧐

2021. jún. 21. 12:04
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Egész nap a máv-on utazom, aztán amikor leszállok róla, már csak a hűsítő 36 fokos levegő fogad.
2021. jún. 22. 22:13
 22/28 anonim ***** válasza:

En srác vagyok és nyáron én is pl hosszú nadrág hosszú póló vagy ing. De én inkább csak szégyellem a testem, nem azért mert megsulni akarok.

A legtöbb átlagos ember nem is tudja milyen szenvedes ez. De jah. Csak így a nyár kissé szenvedés. Jó lenne átlagosnak lenni és szabadon jönni menni úgy higy nem kell takargatni magam. Így az önbizalom is elmegy..

2021. jún. 23. 10:47
 23/28 anonim ***** válasza:
Én is ugyan úgy vagyok , mint a 22-es :D Már várom a pulcsis időszakot .
2021. jún. 23. 16:53
 24/28 anonim ***** válasza:
61%

22-es vagyok

23:)

nekem kimaradt,hogy a szőr miatt

2021. jún. 23. 18:22
 25/28 anonim ***** válasza:
0%
De hát a szőr leszedhető...Vagy nem?
2021. jún. 23. 18:38
 26/28 anonim ***** válasza:
61%
de, de folyton leszedni, és erős is, ( fekete színű). magával a szőrrel nincs bajom, bizonyos fokig tetszik, jól nézhet ki,de nem a túl sok..
2021. jún. 23. 18:41
 27/28 anonim ***** válasza:

Nem kell folyton, de legalább ebben a 40 fokban szedd le és máris meg van oldva a probléma legnagyobb része.

Én pl. a soványságom miatt rejtegetem a pipaszár lábamat, bár azon lehetne ilyen könnyen segíteni még mielőtt hőgutát kapok. Nem is a hőgutával van bajom, csak tiszta hülyének néznek, főleg mert nő vagyok, de mindig hosszú nadrágban.:(

2021. jún. 23. 18:44
 28/28 anonim ***** válasza:

tanakodom mi a legjobb megoldás, ami hosszútávú, oké nyáron kissé szenvedés, de egész évben ezzel kelek, a tudattal.

hm, lehet, biztosan lehet, bár nem ismerem a történeted,

sokan nem is sejtik,milyen szerencsések,hogy átlagosak, ez kissé lenézőnek hangzik,de nem, csak ami másnak természetes, az..

2021. jún. 23. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!