Látok néha pár embert, aki nyár kellős közepén.hosszú nadrágba, és hosszú pólóba vannak... Most jelenleg 40 fokot mutat a hőmérő, de most is láttam egy srácot hosszúnadrágba, hosszú pólóba. Nem értem... Nincs melegük ezeknek az embereknek ? 🧐
Lehet hogy nincs melegük. Konkrétan mi ezzel a probléma?
2021. jún. 21. 12:09
2/28 anonim válasza:
Vannak ilyen emberek, és még csak nem is izzadnak.
Viszont lehet, ha beállítják őket valami fizikai melóra, épp emiatt egyszer csak kidőlnek, mert megállt a vekker.
2021. jún. 21. 12:09
3/28 anonim válasza:
Azért hogy ne égjenek le védjék a bőrüket a naptól. Valószínűleg lenge hosszú ruha van rajtuk, nem pedig kötött pulcsi, és sínadrág...
2021. jún. 21. 12:12
4/28 anonim válasza:
Vámpírok
2021. jún. 21. 12:14
5/28 anonim válasza:
Képzeld, hogy léteznek nyári hosszú ujjú/szárú ruhák.
2021. jún. 21. 12:16
6/28 anonim válasza:
Nézd meg az arab országokban milyen ruhákban járnak az emberek, az 50 fokokban...
Van, aki így védekezik a meleg ellen.
7/28 anonim válasza:
Én pl nem hordok rövid gatyát vagy szoknyát, mert annyira fehér és vékony a bőr a lábamon, hogy úgy néz ki mint egy térkép, téli kék, zöld erekkel (nem visszér) és a legkisebb ütődéstől is tenyérnyi zöld, lila, sárga foltok vannak rajta, szóval nagyon csúnya látvány, mint akit összevertek. A mellkasom is ilyen (ott nincsenek zúzódások), kivágott felső nem jön szóba, de a rövidujjas igen a karomon kevésbé látszanak az erek.
8/28 anonim válasza:
Nekem a rövid nadrág zsebből kiesik minden abban nem jó menni városba. Volt halász farmer de már nem jön rám. Ruhát venni utálok. Felveszem amit találok.
2021. jún. 21. 12:35
9/28 anonim válasza:
Én szégyellem a lábamat. Nő vagyok, tinédzser korom óta rejtegetem. Akkor még piszkafa lábam volt, azért szégyelltem. Mostanra valamennyivel jobb a helyzet, nejlonharisnyában elviselhető, de mivel sose volt napon, hullafehér és azt is szégyellem. Ezen kívül tele vagyok viszkető sebes kiütésekkel, ami nem tudom micsoda, egy éve elviselhetetlen, de már sokkal régebb óta van, csak tavaly lett ilyen borzasztóan sok. Nem volt kedvem orvosokhoz mászkálni. Most meg a véresre vakart lábamat szégyellem.
Ez van.
2021. jún. 21. 12:42
10/28 anonim válasza:
De ha nagy ritkán vennék ruhát se találok. Divat bziknak van csak olyan ideges leszek de amúgy is utálok ruhát venni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!