Ti nem látjátok úgy, hogy egyre kevésbé öltöznek ki szépen az emberek az előkelőbb eseményekre?
Hát például esküvőn voltam így: fekete szoknya, rózsaszín blúz, blézer, fekete cipő (nem magassarkú, de ilyen nőiesebb). Mások: farmernadrág, kockás ing, illetve volt olyan nő (aki tanú volt!), hogy sárga hosszú szabású póló, szürke térdgatya, strandpapucs. (Nem voltunk sokan, szóval a többség olyanban volt, mint ők.)
Vagy színház: én már nem emlékszem, miben, valami csinosabb nadrág meg elegánsabb felső, mások szintén ilyen farmerösszeállításokban.
Legközelebb kérdezd meg azokat, akik meghívnak, hogy mi a dress code, mennyire akarják elegánsra az eseményt. Talán ők vették lazábbra, és te ezt nem tudtad.
Mellesleg én most eléggé gondban vagyok, mert a régi elegánsabb ruháimat, amik akkor voltak rám, amikor sovány voltam, kinőttem, most meg hirtelen kellene (előre nem látható változás miatt), és a bolt meg - az általam megfizethető és fazonban rám jó kategóriában - tele vannak hétköznapibb darabokkal, amiket nem vehetek fel olyan helyre, ahol illik elegánsabban megjelenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!