Ezek az emberek fáznak, vagy miért öltöznek be ?
Egyre többen klíma alatt töltik az egész napjukat: otthon is, irodában is, utazás alatt is. Nem ahhoz fognak öltözni, amikor kiszaladnak öt percre a trafikba.
Aztán gondolj bele abba, hogy akik 3/4 évben 25 fokos panelban élnek (én 19 fokban), aztán egész nyáron 32 fokos panelban vannak (én 24 fokban), azoknak a 35 fok mínusz szellő, vagyis érzetre 25-30 az annyaira hűvös már, hogy fel kell hozzá öltözzenek. Én meg 25 fok felett már a halálomon vagyok, mert megszoktam egész évben a 19-et. Viszont a fűtésszámlám közelít a nullához.
Harmadik megoldás: olyan helyre megy, ahhol muszáj felöltöznie, vagy rondának találja a lábát, azt nem hajlandó mutogatni.
Általában az ilyen emberek vagy tartanak attól, hogy leégnek (pl. apám), vagy szégyenlősek, nincsenek megelégedve pl. a lábukkal, hogy rövidnadrágot vegyenek fel.
Nekem normál testalkatom van, nem mutogatom magam, de ilyenkor rövidnadrágban, nyári pántos felsőben és szandálban vagyok. Olyat is hallottam, sok lánytól is, hogy nem szeretik a szandált, ezért vannak nyáron is zárt cipőben. Engem nem zavar, mindenki öltözzön úgy, ahogy neki jó, de én bepusztulnék zárt cipőben, hosszú nadrágban, pulcsiban, már így sem bírom. Ezt az időt vagy a légkondis lakásban vagy a strandon vizesen, fürdőruhában lehet csak kibírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!