Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kinek melyik a kedvenc évszaka?

Kinek melyik a kedvenc évszaka?

Figyelt kérdés
És miért az az évszak?

2021. jún. 20. 22:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
33%
Tél, mert akkor nincs meleg és korán sötétedik, nem a ki b a szott madarak ébresztenek hajnalban és a sok ruha elrejti a felesleget
2021. jún. 20. 23:30
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Tavasz. Imádom a természet ébredését, az egyre hosszabb nappalokat, az élénkzöld leveleket, a virágzó természetet, ahogy benépesítem az erkélyt növényekkel, amik ilyenkor még frissek, üdék. Szeretem, hogy nem kell megdögleni a melegtől.

A nyár pár éve még a vérnyomásesésekről és az enyhe rosszullétekről szólt, amióta irodában, otthon klíma, azóta jól bírom. :D

Az őszt bírnám, de nem szeretem az egyre rövidebb nappalokat és az elmúlás-hangulatot.

Télen minden szürke és rövidek a nappalok. Ellenben 0 fokban egészen elememben vagyok, és az évek múlásával arra jövök rá, ha akár örökzöldes helyen laknék, nem lenne minden szürke, még szeretném is a telet. Februárban már így is "itt a tavasz" hangulatban szoktam lenni, odáig vagyok, hogy 17-ig világos van és már tervezgetem, abban az évben milyen növényt vessek magról.

2021. jún. 20. 23:55
 13/24 anonim ***** válasza:
66%
Nyár, ezt a mostani 35 körüli fokot szeretem, nem vagyok fázós amúgy. Ilyenkor esik legjobban a sör meg a fagyi, nincsenek piros betűs ünnepek aug 20 kivételével, ilyenkor pezsdül fel igazán az élet, sokkal több kedvem van ilyenkor csinálni valamit mint bármikor máskor. Ilyenkor már pont jó hőmérsékletűek a vizeink, jöhet a strandszezon, nyáron a szép lányok is lenge ruhákban járnak, ők kárpótolnak azért hogy mindenki más is alul van öltözve:D legjobb bulijaink is szinte mind nyáron voltak eddig, így hirtelen most ezeket tudtam összeszedni
2021. jún. 21. 00:29
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Eredetileg a tél, de pár éve, mióta már nincs hó, csak sár meg lucsok mindenhol, nem annyira szeretem. Így most a tavaszt mondanám.
2021. jún. 21. 01:01
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
A tavasz és az ősz mert ilyenkor nincs se túl hideg, se túl meleg.
2021. jún. 21. 02:50
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Nyár: meleg idő, strand, kevés ruha, sok gyümölcs, zöldborsó, zöld természet, napozás, fagyi, sok-sok rózsa a kertekben, sokáig van világos

Tavasz: újraéled, virágba borul a természet

2021. jún. 21. 05:45
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Ősz és tél. Hangulatban és időjárásban is sokkal jobban kedvelem.
2021. jún. 21. 06:16
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Tavasz-nyár átmenet,amikor fel kell készülni arra az esetre, hogy egy délutáni randi alkalmával az utolsó 1 órában annyira lehűl a levegő, hogy kénytelen vagyok pulcsit felvenni,amit egy hátitáskába pakolok el. Szeretek ilyen túraszerűen menni mindenhova, szóval ez az időszak pont jó nekem. :D Nem izzad le az ember, viszont megfagyni sem fagy.
2021. jún. 21. 07:44
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a tél és a nyár.

Mindig is rajongtam a szélsőségekért. :D

2021. jún. 21. 08:33
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Tavasz, ősz, tél.

A nyarat akkor imádom, amikor vízparton vagyok. Egyébként nagyon nem bírom.

2021. jún. 21. 10:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!