Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért trolkodnak szét még egy...

Miért trolkodnak szét még egy egyszerű kérdést is ezen az oldalon?

Figyelt kérdés
Meg odaírják hogy troll vagyok. Az a kérdés lényege hogy a kérdező nem tud v.mit, ezért kérdez🤷‍♂️

2021. jún. 17. 20:28
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
65%

jaaa, akkor bocs.

Akkor gondolom, megadtad neki a nevedet és jelszavadat, hogy a te nevedben nézhesse el...

2021. jún. 18. 13:16
 42/46 A kérdező kommentje:
Akkor ne hidd el, nekünk így csak viccesebb... Hamár úgyis trollnak tartottok minket, akkor most trollkodtunk egy jót.
2021. jún. 18. 13:20
 43/46 A kérdező kommentje:
De amúgy úgy csináltok mintha ő nem tudta volna kiírni és ehhez nekem muszáj lenne belépnem az ő fiókjába 🤦‍♂️
2021. jún. 18. 16:54
 44/46 A kérdező kommentje:
2021. jún. 18. 17:04
 45/46 anonim ***** válasza:

Mivel úgy látom, itt is kevernek, immáron egy második személlyel,

itt is a hozzájárulásom adom, hogy aki azt hiszi, hogy egy vagyok a kérdezővel, az menjen be vagy írjon a modereknek, és akár az Ip, akár a Host címemünket nézesse meg, és csak egy igen vagy nem választ kérjen. Ebből kiderül, hogy ki a többszörösen hasadt személyiség.

Amúgy meg most én is mondjam azt, hogy aki anonim, az mind egy személy?:D

Hihetetlenek az emberek...

2021. jún. 18. 17:50
 46/46 anonim ***** válasza:

#44 te nem vagy normális. Eddig meg azt hazudtad, hogy azt a kérdést törölték. Ezen kívül a "szakállas" megjegyzéseddel be is vallottad, hogy nem komoly kérdés. Akkor mit vársz a "trollkodáson" kívül?

Harmadszor: az is ilyen zavaros folyamatú kérdés, mint mostanában már kb. az ötödik. Nem unod még?

2021. jún. 18. 18:32
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!