Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért trolkodnak szét még egy...

Miért trolkodnak szét még egy egyszerű kérdést is ezen az oldalon?

Figyelt kérdés
Meg odaírják hogy troll vagyok. Az a kérdés lényege hogy a kérdező nem tud v.mit, ezért kérdez🤷‍♂️

2021. jún. 17. 20:28
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
20%
Melyik a másik kérdés? Küldtök légyszi linket?
2021. jún. 17. 21:56
 22/46 anonim ***** válasza:
59%
14. Linkelte
2021. jún. 17. 21:57
 23/46 A kérdező kommentje:

Azt nem én kérdeztem az enyémet már törölték. Amúgy sem hasonlítok stílusban arra az idiótára. Elég béna egy troll kérdés.

Én az iskolával kapcsolatban kérdeztem, aztán jöttek v.mi alapítványi sulival, meg hogy biztos az alapítványi sulis troll vagyok🤦‍♂️

2021. jún. 18. 08:25
 24/46 anonim ***** válasza:
75%
Nem tudod tagadni, hogy te vagy a rizses. Csomó jel van rá.
2021. jún. 18. 11:18
 25/46 A kérdező kommentje:
Mostmár tényleg érdekel mik azok a jelek.
2021. jún. 18. 11:44
 26/46 anonim ***** válasza:
100%

Nem én írtam, hogy vannak jelek, nem láttam a korábban belinkelt rizses kérdést eddig. De most megnéztem, és egyértelmű jelek vannak tényleg.

- v.mi - Mindkét kérdésnél használt rövidítés. Elég egyedi, én személy szerint itt a GYK-n még sosem láttam. Eléggé árulkodó.

- 🤷‍♂️ és 🤦‍♂️ emoji - Ugyan ez, ez is elég ritka.

- vesszők hiánya, például a "hogy" kötőszó előtt és mondatrészek között

- illetve maga a tény, hogy a korábbi kérdésnél trollnak neveztek, itt meg te magad írod, hogy ez tényleg megtörtént (csak másik kérdésnél).

Ettől még van rá esély, hogy két különböző személytől származik a két kérdés. Nagyjából úgy 0,1%.

2021. jún. 18. 12:10
 27/46 A kérdező kommentje:
A v.mi rövidítést én is onnan láttam, nagyon megtetszett. Ezek az emojik pedig nem is olyan ritkák, a vesszőkkel is sok N-bernek van problémája.
2021. jún. 18. 12:17
 28/46 A kérdező kommentje:
Mindegy, az a kérdés sem arról szól már, amiről kéne. Szerintem hanyagolom ezt az oldalt egy darabig.
2021. jún. 18. 12:19
 29/46 anonim ***** válasza:
Hehe, két külön ember, #26-os 0,1%-ánál maradva azzal együtt, hogy ez a kérdező a 10 000 000+ kérdés közül pont annál látta először a v.mi rövidítést, és rögtön át is vette, már csak 0,0000374% 🤣
2021. jún. 18. 12:27
 30/46 anonim ***** válasza:

Meg mi az, hogy nem arról szól? Ha nem ő vagy, észrevehetnéd, hogy ő milyen h*lye volt, úgy tudta, hogy a rizst gyártják. Hát ha ilyeneket ír, mégis miről kéne szólnia a válaszoknak? De mégis: írtak a jázminrizsről, a tésztarizsről, stb. Születtek nagyon is segítő válaszok is.

H*lye volt - de belátta a tudatlanságát. Most itt miért folytatod??

2021. jún. 18. 12:28
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!