Miért trolkodnak szét még egy egyszerű kérdést is ezen az oldalon?
Figyelt kérdés
Meg odaírják hogy troll vagyok. Az a kérdés lényege hogy a kérdező nem tud v.mit, ezért kérdez🤷♂️2021. jún. 17. 20:28
31/46 A kérdező kommentje:
Ez a kérdés válaszai sem és az én régi kérdésem válaszai sem a kérdésre válaszolnak.
2021. jún. 18. 12:30
32/46 anonim válasza:
Mivel buktad, persze, hogy elmész.
Majd visszajossz, ha felejtettünk, vagy van uj stílus
33/46 A kérdező kommentje:
Amúgy elnehiddmá' hogy tényleg nemtudta, elég megnézni a válaszait, meg stílust amivel előadja.
2021. jún. 18. 12:31
34/46 A kérdező kommentje:
? Akkor maradok🙅♂️
2021. jún. 18. 12:32
36/46 anonim válasza:
Most, hogy a rizses kerdesnel lebuktattad magad azzal, hogy odairtad, nem te vagy a rizses idióta, értsük meg...
37/46 A kérdező kommentje:
Okos, ráírtam privátban, legalább ő jófej ezen az oldalon.
2021. jún. 18. 12:55
38/46 anonim válasza:
kérdező kommentje volt a rizses kérdésnél, hogy nem ő vagy a rizses a idióta...
gyakorolj
39/46 anonim válasza:
Most nem tudom, hogy direkt buktatta-e le magát...
Ha direkt, akkor abbahagyhatná hazudozást. És jobban megtervezhette volna a magyarázatot, mintsem hogy "ráírt privában"...
De ennek már vége, elrontotta. Megyek is.
40/46 A kérdező kommentje:
Ráírtam privátban, hogy mi a hézag, erre pont jött a kérdéséhez a válasz így megkértem hogy úgy válaszoljon, mintha pont benézte volna😂 Nem feltünő hogy pont miután figyelmezteték?
2021. jún. 18. 13:14
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!