Miért trolkodnak szét még egy egyszerű kérdést is ezen az oldalon?
Figyelt kérdés
Meg odaírják hogy troll vagyok. Az a kérdés lényege hogy a kérdező nem tud v.mit, ezért kérdez🤷♂️2021. jún. 17. 20:28
1/46 anonim válasza:
igen, nem tud valamit.. és még a keresőt is képtelen használni.
2/46 anonim válasza:
Szóval mégse tudtad, hogy a rizs nem tészta
3/46 anonim válasza:
és? akkor válaszold meg itt. Nem törik le a körmöd. Sose értettem ezt a keresős őrületet.
4/46 anonim válasza:
Hát mert troll vagy, amúgy ezt még én sem bízol bennem.
5/46 anonim válasza:
Mert össze nem tudják trollkodni, az már bonyolult lenne nekik.
9/46 anonim válasza:
#3 ezek szerinte te sem a legélesebb kés vagy a fiókban.
a legtöbb kérdésre kb 3mp megtalálni a választ a google keresővel.. de a versenyzőnk kiír egy kérdést, majd órákat vár, mire értelmes válasz érkezik rá.
10/46 anonim válasza:
"Az a kérdés lényege hogy a kérdező nem tud v.mit, ezért kérdez"
Na jó csak amikor már azt is megkérdezi valaki, hogy miért kék az ég, vagy ezredjére sem tudja a választ a sokadjára feltett kérdésére az erősen frusztráló.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!