Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha van jelenleg 2 millió...

Ha van jelenleg 2 millió forintnyi megtakarításom, akkor gazdagnak számítok?

Figyelt kérdés
A szüleimnél lakok, ezért van, de ha albérletbe költöznék, akkor kb az egész fizetésem elmenne lakbérre.

2021. jún. 17. 19:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%
Ja, csak azért van 10 millió megtakarítás, mert egy szaros panellakásra gyűjtenek ami 25 milliótól indul.. :D
2021. jún. 17. 21:37
 12/16 anonim ***** válasza:
85%
Gazdag ember számomra az, aki nem szorul rá arra, hogy dolgozzon. Van, aki dolgozik, mert szereti csinálni, de már nem kényszerből teszi. Tőkejövedelemből, ingatlankiadásból vagy más befektetésekből él, akkora vagyonnal rendelkezik. Ez igazán kevés emberre mondható el. Tehetős ember pedig az, akinek még dolgoznia kell, de magas jólétet tud ebből elérni, esetleg vannak már befektetései is. Te ettől azért olyan messze vagy, mint Makó Jeruzsálemtől. Mindenesetre a hozzáállásod a pénzhez becsülendő, de ne nevezzünk téged gazdagnak semmiképpen. Van egy kis megtakarításod jelenleg, de sem vagyonod, sem magas fizetésed nincs.
2021. jún. 18. 09:55
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez két havi fizu, akkor már kezdesz az lenni.
2021. jún. 21. 10:37
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Igencsak nehezen nevezhető gazdagnak az, aki egy albérletet is alig tudna kifizetni,
2021. jún. 21. 10:41
 15/16 anonim ***** válasza:

Anyum mellett én másfél milliót szedtem össze, ami egy helyzet hatására elúszott 2 év alatt. Igazából ez úgy nagy dolog, hogy rendesen fizettem a lakásba és jó ügyre úszott el. Bár nagyon szívfájdalmam is egyben.

Az nem pozitív a történetben, hogy a szülők semmit sem kapnak! Én ebből a 2-millióból máris csepegtetnék vissza nekik!

35/F

2024. jan. 18. 08:40
 16/16 anonim ***** válasza:
30-ezret adok a lakásba sok évtől, amiben 21-es évig még közös kaja is volt. Most már kaját magamnak állok, illetve párommal magunknak állunk és előfizetést én fogok fizetni.
2024. jan. 18. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!