Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha maradna havi 2 millió ft...

Ha maradna havi 2 millió ft megtakarításod, de ezen kívül semmi másod nincs jelenleg, hogyan építenéd fel az életed?

Figyelt kérdés

Tételezzünk fel egy pályakezdőt, aki 25 éves.

Most indult az életben, se ház se autó, de van havi 2 millió ft megtakarítás.

Jelenleg 250.000ft-ból tud megélni albérletben.

Mit tennél a helyében?

Mikor vennél lakást, autót, és mennyiért?

Évente hányszor engednéd meg magadnak, hogy nyaralni menj, viszont akkor nullás lesz a hónap?

Mikor cserélnéd le az első lakást nagyobbra és mennyiért?

Mibe fektetnél, hogy ne kp-ban álljon a pénzed?

Mekkora része menne biztos befektetésbe, mennyi kockázatosba?

Mikor kezdenél el olyan dologba fektetni, ami biztos passzív jövedelmet hoz, foglakozás nélkül, önállóan?

Mi lenne összességében a 10 éves terved?

2021. máj. 10. 04:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
Egyedül ez édeskevés.
2021. máj. 10. 06:24
 2/15 anonim ***** válasza:
34%

Havi 2 milliós “megtakarítás” (ezt úgy kell érteni, hogy jövedelem mínusz költségek?) ha munkajövedelemből származik akkor még kb 4-5 évig folytatni kell ezt a munkát majd nyugdíjba menni.

Ha ez tőkejövedelemből származik akkor most azonnal is nyugdíjba lehet menni.

2021. máj. 10. 06:38
 3/15 anonim ***** válasza:
0%
Egyedül minek akarnék házat? Eszembe se jutna. 25 évesen az msc mellett kezdtem el dolgozni 120ezerért, 2 évre rá már nettó 350ezret kerestem, mert tettem érte. 120ezerből is raktam félre az albi mellett, 350ezerből meg pláne. Nem herdálnám el a fizetésem arra, hogy egyedül lakjak egy albérletbe, ha nem lennr párom, akkor min. 30 éves koromig csak szobát bérelnék
2021. máj. 10. 06:40
 4/15 anonim ***** válasza:
95%

"Egyedül ez édeskevés."---Havi 2mFt megtakarítás a megélhetésen felül neked édeskevés??? Politikus csemete vagy, esetleg csak egy elkényeztetett pöcs?

Havi 2mFt megtakarítással a felső 10 000-be tartozol, ami azt jelenti, hogy hazánkban közel 10 000 000-an vannak nálad rosszabb helyzetben, ne sajnáltassad magadat!

2021. máj. 10. 07:05
 5/15 anonim ***** válasza:
74%
Mennyire biztos és mennyire törvényes ez a jövedelem?
2021. máj. 10. 07:17
 6/15 anonim ***** válasza:
68%
Ez valami NER-es kölyök
2021. máj. 10. 08:09
 7/15 anonim ***** válasza:
85%

1. pályakezdőt, aki 25 éves

2. Most indult az életben

3. van havi 2 millió ft megtakarítás.

Politikus csemete, aki az adófizetők pénzén élősködik!

Egy pályakezdő, hol tesz félre havi 2 milliót?

Vagy szimplán egy ostoba troll a kérdező.

2021. máj. 10. 08:41
 8/15 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem kérdezd meg a szüleidet majd ők felvilágosítanak hogy mit kell tenned.

Havi 2 milliót egy pályakezdő sem tud félretenni,sőt 10+ tapasztalattal rendelkező húzóágazati vezetők sem.

Apu anyu majd elintézi, csak kérj segítséget,adófizetők pénzéből neked ilyenen nem kell gondolkoznod

2021. máj. 10. 08:45
 9/15 anonim ***** válasza:

Nevetséges, de oké. Játszadozzunk el a gondolattal.

Havi 2 millió megtakarítás, évente 24 millió. Nagyjából két évnyi megtakarításomból vennék magamnak egy jó kis lakást frekventált helyen, mélygarázzsal. 1-1,5 év múlva vennék egy autót is, ha szükségem lenne rá. Utána megtakarítanék még néhány évig, majd nyugdíjba vonulnék és megélnék a passzív jövedelmeimből.

2021. máj. 10. 10:41
 10/15 anonim ***** válasza:
66%

Havi 2 milliós megtakarításból megvenném az egész várost ahol most élek. Kis túlzással...

Szerintem évi 2 millió akart lenni, az otthonéléssel még reális is lehet akár.

2021. máj. 10. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!