Szerintetek másfél millió forint összegyűjtött pénz soknak számít egy 25 éves fiúnak/férfinak (10 hónap alatt)+fél millió forint megtakarítás?
Szerintem 25 évesen havi 150et félretenni nem rossz kezdés.
Ha még feljebb tornázod a bevételed, akkor szépen fog nőni a megtakarított összeg is. Inkább erre koncentrálj, ne a spúrkodásra. Vállalkozz, fejleszd magad, legyél versenyképes, és vigyél haza ötször ennyit mire 30 leszel.
Annyira nem egy hajde jó, ilyen ütemben egy pesti lakás 12-15 év mire összejön, addigra pedig már 40 környékén leszel.
Másrészt tényleg sok embernek nincsen ennyi, főleg ha jelenleg egyedül albizol, akkor ha havi 150 k megmarad, akkor kimondottan jó!
4-es: ez a mamahotelezés kezd unalmas lenni. 25 évesen ha valaki otthon lakik az miért gáz? Ha valaki jól meg van a szüleivel és így tud félretenni akkor miért ne lakhatna ennyi idősen otthon? Költözzön el és fizesse ki a gatyáját is egy albérletre csak, hogy megfeleljen mások elvárásainak? 30 évvel ezelőtt persze ennyi idősen már mindenkinek volt lakása de már nem az a rendszer van ha nem tűnt volna fel.
Egyébként 25 évesen másfél millió forint megtakarítás szerintem tök jó és felelősségteljes gondolkodásmódod van. Így egy lakáshitel önerőhöz hamar meg lesz a kereted pl.
#6: Hol írtam, hogy gáz? (Esetleg te érzed annak, mert te is beestél ebbe a csapdába?)
Ha mamahotel, akkor minimális, vagy akár nulla a lakhatásra és étkezésre fordítandó összeg. ilyen helyzetben szinte gyerekjáték összerakni havi 100.000 Ft megtakarítást. Ennyi volt a válaszban. Tessék olvasni, értelmezni, és nem belelátni dolgokat.
(Egyébként én 28 évesen költöztem saját lakásba 5 éve. Szóval az aktuális rendszerben élek, tehát itt is hülyeséget láttál bele a válaszba)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!