Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért utálja mindenki és...

Miért utálja mindenki és szidja is a drogosokat? Bántott már téged drogos?

Figyelt kérdés

2021. jún. 14. 21:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
69%
10 látom hogy nem érted az addikció kialakulásának okait, jellemzőit. nézz utána nyugodtan
2021. jún. 14. 22:12
 12/21 anonim ***** válasza:
82%

Nem bántott drogos, de volt drogdíler-drogos szomszédunk.

Hát ellenségemnek nem kívánom.

Rendszeresen a ház előtt árulta a cuccot vagy feljártak hozzá, nyilván nem "értelmiségi" fiatalok meg drogosok. Ha nem fizetett vagy nem ütött eléggé az anyag akkor oda jártak ordítozni, balhézni. egész este az utcán ordítottak. Rosszabb esetben feljöttek, szétverték a lépcsőházat, feltörték a zárakat, leszaggatták a postaládákat.

A srác csaja is drogos volt, rendszeresen bedrogozva üvöltözött az éjszaka közepén.

De volt minden, verekedés, gázpisztollyal lövöldözés.

Volt a srácnak egy nagy dög kutyája, szétszedett 1-2 másik kutyát az utcában, nyilván ez is a közbiztonságot javító tényező.

A szomszédokat megfenyegette, hogy tudja kinek ilyen kocsija van, volt akinek végig karcolta kulccsal vagy kivágta a kereket. Nyilván "nem bizonyítható".

Rendőröket napi szinten hívták rá, amikor ajtót nyitott 3 lakással arrébb érezni lehetett a fű szagot. Konkrétan a törvény semmit nem tett ellene. Aztán egy idő után már rendőr se lett hívva.

Aztán végül érezte a gyerek, hogy itt előbb utóbb megruházzák, mert kezdte mindenki nagyon unni, így végül eladták a lakást és tovább álltak élősködni máshová.

Ja és mindez nem egy nyócker volt, hanem XI. kerület egy addig teljesen nyugodt és kulturált része.

Szóval nekem holmi "kérdezők" ne papoljanak a drogosokról, hanem lakjanak mellettük, utána járjon a pofájuk.

2021. jún. 14. 22:38
 13/21 anonim ***** válasza:
96%
Hát én vagyok a drogos. Az átlag ember nem érti mi ez amit művelünk. Pl én intravénás szerhasználó vagyok, és mikor belövöm magam kb én vagyok 10-20 percre a legboldogabb ember. (Persze nem mindegy hogy mivel lövi magát az ember.) A nagy különbség az életfelfogásunkban van. Én nem vállalok felelősséget önmagamért. A leszokáshoz sincs meg bennem az akarat. Dolgozni sem tudok, mert amint pénzem lesz belövöm magam, és kirúgnak. Így nekem más az életutam az "átlagoshoz" képest. A normál embernek céljai vannak, és halad valamerre. De én így sosem tudok gondolkodni. Nekem az a célom hogy még ma belőjjem magam, és rövid időre így boldog legyek. Azt tudom hogy így max pár évem lehet vissza, de ez sem érdekel. Egyszerűen nehéz ez az élet, ahol küszködni, szenvedni kell, és nincs garancia sosem arra hogy olyan életem lenne amilyet szeretnék. Így egyszerűbb menekülni, és hamis boldogság állapotokat keresni. Szóval én nehéznek tartom ezt az életet. A normál emberek meg valamiért tudnak itt haladni a céljaik felé. Ez a fő eltérés a gondolkodásunkban..
2021. jún. 15. 06:00
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
#13 szakszerű segítséget próbáltál már igénybe venni? Sztkban van ingyenes pszichológus
2021. jún. 15. 07:40
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
14, Nekem ide egy pszichológus édes kevés. Több mint 18 éve drogozok, és majdnem 10 éve lövöm magam. Igazából semmilyen más életmódot nem ismerek. Nekem bentlakásos rehab kéne kb 1 éves, aztán évek kemény munkája hogy rendbe hozzam a szétcseszett életem. A felépülés alsó hangon is 4-5 év lenne. Ehhez nekem nincs erőm, és semmi garancia a sikerre. Így lemondtam már mindenről, és elengedtem a legnagyobb vágyaim is, mert ezekhez le kéne állnom. A leállás pedig nem ment, akárhányszor is próbáltam. Így az marad hogy azt várom hogy vége lesz. Lehetőleg fájdalom mentesen. ​Ezt az utat már nem járhatom sokáig. Viszont a végétől sem félek. Ha eltűnök, megszűnök - az lesz nekem a végső menekülés. Hiszen én csak ehhez értek igazán. Menekülök az élet elől. De engem amúgy nem kell sajnálni, vagy megjavítani. Főleg bajt okozok a világnak, és ha eltűnök olyan lesz mintha itt sem lettem volna..
2021. jún. 15. 07:55
 16/21 Sunshinedoll ***** válasza:
68%

Nem bántott, nem is utálom őket.

Szerintem egy csomó embernek attól van egy kicsit istenkomplexusuk, ha talál egy olyan embercsoportot, akit valami miatt utálhat, és akkor addig se azon rágódik, hogy ő mekkora sz-r ember.

Amúgy is most menő kipécizni valami kisebbséget és azokat utálni, legalább addig se a valóban fontos tényezőkre figyel a jónép.

2021. jún. 15. 07:55
 17/21 anonim ***** válasza:
59%

Ez olyan mi tha azt mondanád, hogy nők, vagy heterók, vagy zenészek, vagy építőmunkások. Miért zavarna?

Sőt sok drogos pszichonauta és komoly szintű önismerettel rendelkezik, amimek hatalmas részét a drogok segítségével építette fel.

Ez elég jó.

2021. jún. 22. 10:10
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
Hogy jön ide a függőség? Dtogokról volt szó. Hogy jön ide a függőség???
2021. jún. 22. 10:11
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Abszolút ide jön a függőség. Sokan vagyunk sok dologtól fuggok, csak könnyebb a latvanyosakra mutogatni.

Ajánlom dr. Gábor Máté könyveit és előadásait. Ő tudja, mi van mögötte.

2021. jún. 25. 19:41
 20/21 anonim ***** válasza:
76%

Azért utálom mert egy drogos tönkretette az önbecsülésem,hála neki senkiben nem tudok megbízni

A számlámról mindent pénzt ellopott,és drogra költötte

Nem tudtam h egy drogos mikor megismertem,az ilyenek jól tudják leplezni

2021. júl. 14. 11:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!