Miért utálja mindenki és szidja is a drogosokat? Bántott már téged drogos?
Nem bántott drogos, de volt drogdíler-drogos szomszédunk.
Hát ellenségemnek nem kívánom.
Rendszeresen a ház előtt árulta a cuccot vagy feljártak hozzá, nyilván nem "értelmiségi" fiatalok meg drogosok. Ha nem fizetett vagy nem ütött eléggé az anyag akkor oda jártak ordítozni, balhézni. egész este az utcán ordítottak. Rosszabb esetben feljöttek, szétverték a lépcsőházat, feltörték a zárakat, leszaggatták a postaládákat.
A srác csaja is drogos volt, rendszeresen bedrogozva üvöltözött az éjszaka közepén.
De volt minden, verekedés, gázpisztollyal lövöldözés.
Volt a srácnak egy nagy dög kutyája, szétszedett 1-2 másik kutyát az utcában, nyilván ez is a közbiztonságot javító tényező.
A szomszédokat megfenyegette, hogy tudja kinek ilyen kocsija van, volt akinek végig karcolta kulccsal vagy kivágta a kereket. Nyilván "nem bizonyítható".
Rendőröket napi szinten hívták rá, amikor ajtót nyitott 3 lakással arrébb érezni lehetett a fű szagot. Konkrétan a törvény semmit nem tett ellene. Aztán egy idő után már rendőr se lett hívva.
Aztán végül érezte a gyerek, hogy itt előbb utóbb megruházzák, mert kezdte mindenki nagyon unni, így végül eladták a lakást és tovább álltak élősködni máshová.
Ja és mindez nem egy nyócker volt, hanem XI. kerület egy addig teljesen nyugodt és kulturált része.
Szóval nekem holmi "kérdezők" ne papoljanak a drogosokról, hanem lakjanak mellettük, utána járjon a pofájuk.
Nem bántott, nem is utálom őket.
Szerintem egy csomó embernek attól van egy kicsit istenkomplexusuk, ha talál egy olyan embercsoportot, akit valami miatt utálhat, és akkor addig se azon rágódik, hogy ő mekkora sz-r ember.
Amúgy is most menő kipécizni valami kisebbséget és azokat utálni, legalább addig se a valóban fontos tényezőkre figyel a jónép.
Ez olyan mi tha azt mondanád, hogy nők, vagy heterók, vagy zenészek, vagy építőmunkások. Miért zavarna?
Sőt sok drogos pszichonauta és komoly szintű önismerettel rendelkezik, amimek hatalmas részét a drogok segítségével építette fel.
Ez elég jó.
Abszolút ide jön a függőség. Sokan vagyunk sok dologtól fuggok, csak könnyebb a latvanyosakra mutogatni.
Ajánlom dr. Gábor Máté könyveit és előadásait. Ő tudja, mi van mögötte.
Azért utálom mert egy drogos tönkretette az önbecsülésem,hála neki senkiben nem tudok megbízni
A számlámról mindent pénzt ellopott,és drogra költötte
Nem tudtam h egy drogos mikor megismertem,az ilyenek jól tudják leplezni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!