Azok, akik otthon vannak ilyenkor, nem irigylitek, akik sorra pakolják ki instára/facebookra, hogy a belvárosban sörözgetnek/kajálnak, vagy mennek bulizni, vagy egyszerűen csak "élnek"?
Nem. Mehetnék én is, mert minden jogosultságom megvan hozzá, de nem teszem.
Vagy ha el is megyek, nem pakolom ki sehová. Szerintem senkinek semmi köze hozzá, hogy most rántott húst zabálok egy korsó Urquell -el. Azok a pillanatok csak az enyémek, és természetesen a pároméi, vagy a barátaimé, a nagyvilágnak nincs köze hozzá.
Diktatúra ide, vagy oda, sajnos nincs értelmes ember az ellenzékben, aki mellett ki tudnának állni a magyarok. Szerintem a legtöbben egyébként ezért sem mennek el tüntetni, mert igazából ki mellett tüntessenek? Karigerit, vagy a bárgyú Jakabot támogassák az emberek? Dobrevet?? Mégis kit?
Ezért (is) fog életben maradni a fidesz rezsim.
Mi vaaan??? Mire legyek irigy ezen? Én is élek, csak nekem más az élet. El is sírnám magam, ha a sok okádék között kellene lennem egy kocsmában, hogy élhessek... nem is követem az ilyen embereket.
Helyette minden hétvégén megyek kirándulni, nyáron Balaton, és csak a családomnak és a barátaimnak küldöm el a képeket, mert rohadtul telibefosom a többi embert.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!