Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen büntetést adnátok...

Milyen büntetést adnátok azoknak, akik azzal szórakoznak, hogy a Lime rollereket beledobják a Dunába, eldobálják őket, stb.?

Figyelt kérdés
2021. jún. 8. 10:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem tartom szórakoztatónak, viszont mérgemben én is a legszívesebben kihajítottam volna ezeket valahova többször is, mert kultúrától függetlenül külföldiek és magyarok is összevissza ott hagyják a járda közepén ezeket a szemeteket, és rontják a városképet. Ha ki lennének alakítva bizonyos helyeken ezeknek parkolók, akkor még tetszene is, de így felháborító.
2021. jún. 8. 12:43
 12/16 anonim ***** válasza:
Keresse meg, javíttassa meg, fizesse ki a javítás árát, 3 hónap elzárás, és kitiltás a további használatától.
2021. jún. 8. 14:04
 13/16 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
Mit ront a város összképén, ha ott van a járda szélén egy Lime, amire akármikor felpattanhatok, ha kedvem tartja? 2 éve voltunk Münchenben, ott voltak direkt erre a részre kialakított állomások, de nagyon sokan "szanaszét" hagyták - ami szerintem tök jó, mert csak felszállok rá, elindítom az appban, hogy ketyegjen a fizetés, és megyek amerre látok, aztán én is otthagyom egy következő utasnak.
2021. jún. 8. 14:06
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Mint ahogy írtam, az rontja, hogy rengeteg helyen ott vannak és az emberek lecsesznek a járda közepére egymás mellé többet is, és kerülgetni kell őket. Lényegtelen, hogy milyen típusú járműről vagy objektumról van szó, nem esztétikus, ha tele van hányva vele egy város rendezetlenül.
2021. jún. 8. 14:19
 15/16 A kérdező kommentje:

Én nagyjából valami ilyesmit:

1. alkalom: 1 Lime roller rongálásáért 3 vadonatút Lime rollernyi bírság kiszabása

2. alkalom: 1 Lime roller rongálásáért 10 vadonatút Lime rollernyi bírság kiszabása és 1 év felfüggesztett börtönbüntetés

3. alkalom: 10 millió forint bírság és 3 év letöltendő börtönbüntetés

2021. jún. 8. 14:57
 16/16 anonim ***** válasza:
8%

Szerintem tök jogos, hogy belek*rja a Dunába stb. az út közepén hagyott rolikat. Például az Árpád híd északi járdáján, ami kijelölt kerékpárút, 4-5 darab úgy letoszva, hogy lehetetlen tőle bicajozni. Teljesen meg tudom érteni a bringásokat, hogy egy idő után elszakad a cérna, és ami útban van, belehajigálja a Dunába.

Nem azokat kellene szankcionálni, aki belehajítja, hanem azt a trehány, semmivel se törődő felhasználót, aki legutoljára úgy hagyta ott, hogy mindenkit akadályozzon.

2021. jún. 8. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!