Milyen büntetést adnátok azoknak, akik azzal szórakoznak, hogy a Lime rollereket beledobják a Dunába, eldobálják őket, stb.?
Én nagyjából valami ilyesmit:
1. alkalom: 1 Lime roller rongálásáért 3 vadonatút Lime rollernyi bírság kiszabása
2. alkalom: 1 Lime roller rongálásáért 10 vadonatút Lime rollernyi bírság kiszabása és 1 év felfüggesztett börtönbüntetés
3. alkalom: 10 millió forint bírság és 3 év letöltendő börtönbüntetés
Szerintem tök jogos, hogy belek*rja a Dunába stb. az út közepén hagyott rolikat. Például az Árpád híd északi járdáján, ami kijelölt kerékpárút, 4-5 darab úgy letoszva, hogy lehetetlen tőle bicajozni. Teljesen meg tudom érteni a bringásokat, hogy egy idő után elszakad a cérna, és ami útban van, belehajigálja a Dunába.
Nem azokat kellene szankcionálni, aki belehajítja, hanem azt a trehány, semmivel se törődő felhasználót, aki legutoljára úgy hagyta ott, hogy mindenkit akadályozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!