Hogyan szórakoznátok ha az embereket hasonlóan tudnátok irányítani mint egy szimulátorban (pl sims, sim city. )?
Mit tennétek ami szerintetek vicces v épp élvezetes?
Pucérra vetkőztetnétek csoportokat majd az utcára terelnétek vagy épp megkínoznátok vkiket? :O
a pénzt kellene átadnia sokaknak.
és persze még többet dugnék,minden nap egy új nőt.
a megalázás és a kínzás engem nem vonz semennyire sem.
Megkínoznék pár embert :D
Eérném,hogy néhány pár szakítson, akik folyamatosan az utcán nyalakodnak azokat megkínoznám. :D
De nem csak gonoszkodnék. A szerintem összeillő párokat összehoznám. :)
Összejönnék a számomra tökéletes személlyel. :)
A gazdagok adakoznának a szegényeknek.
A politikusok meghalnának *.*
akiket utálok, azoknak az egyik felét egyesével felvinném valami magas épület tetejére, aztán onnan leugrálnának. a többiek meg odalent várnák őket és a maradványaikat felnyalnák az aszfaltról, mielőtt végigmegy rajtuk egy úthenger.
a többi emberel csak igy játszanék, pl. elküldeném őket futni, kiválasztanám, mit dolgozzanak, házat épitgetnék nekik, akik szerintem illenek egymáshoz, azokat összehoznám, családokat alapitanék, stb, szóval mint a rendes sims-ben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!