Mit csinálnak azok az emberek a való életben, akik egész nap irogatnak például az ezotéria témába hülyeségeket meg szórakoznak?
Időm épp lenne, de ezóra nem irkálok:)
Elég nekem a farmeraman 5 farmon kapálgatni:) Már azon gondolkodom, beállítom az ébresztőt, fel tudjak kelni hajnali 9 előtt kapálni:)
- Egész nap unatkozó nyugdíjas nénik.
- Otthon üldögélő, közben fél kézzel az ebédet kavargató, vagy porszívózgató kismamák.
- Elcseszett tizenéves generáció :D akik lógnak a suliból, de minden ok nélkül, mert közben meg fogalmuk sincs, mit kezdjenek a lopott szabad idejükkel. (Nem mondom, én is elszöktem annak idején innen-onnan, de CÉLIRÁNYOSAN, és csak akkor, ha tudtam, hogy mi az a fontosabb, amiért megéri. És az a fontosabb dolog tuti nem a gép előtt gubbasztás volt.)
- Ja, meg Qvára elcseszett munkabeosztású közfogisok, akik kapnak egy számítógépet, meg egy álmunkát álfizetéssel. A kézzelfogható tényleges munkafeladatot napi negyedórában röhögve el lehetne végezni, de nyolc órában és izzadtságszagúan kell, ergo úgy kell tenni minimum napi 6-7 órán át mint ha a gépnél valami fontosat csinálna éppen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!