Van más is olyan, aki inkább nem menne emberek közé többé, hanem csak otthon szórakozna?
Milyen játékkölcsönzőre gondolsz? Nem egészen értem. És milyen az a virtuális konditerem-táncparkett? Ilyenről sem hallottam még.
Én agorafóbiás vagyok (lebutítva: nem tudok elmenni otthonról extrém szorongás miatt) és nagyon kíváncsi vagyok, ki hogyan tölti a "szobafogságot". Ami nekem muszáj, az most kicsit másoknak is az.
Szóval érdekes a kérdés! :)
Én szociális fóbia miatt nem léptem át a küszöböt 15 évig. Pont 2019-ben változtattam az életemen, lett párom, elkezdtem kinyílni, kijárkálni, élményeket és tapasztalatokat gyűjteni, élvezni az életet és magam mögött hagyni a bezártságot. Alig kóstolhattam bele, jött a korona meg a maradjotthon. Maximálisan betartok mindent, de pont azért hogy ne kelljen a maradék időmet is a négy fal között eltölteni, hanem minél előbb vége legyen ennek és mehessek ide-oda.
Nem jó hosszútávon otthon lenni és elzárkózni a világtól, beteggé teszi az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!