Mitől lett társadalmi elvárás a házasság vagy kapcsolat?
Nem "lett" hanem mindig is az volt.
Sőt, tulajdonképpen a mai világ az egyetlen, ahol aztán szabadon eldöntheted, hogyan akarsz élni és szóvá is teheted. Egyre kevesebb ember vállal gyereket, egyre többen élnek egyedül vagy csak simán párkapcsolatban kötöttségek nélkül.
Amúgy én azt látom, hogy azok nyomják igazán a gyerek=élet értelme dolgot, akiknek tényleg nincs semmi más kikapcsolódásuk, hobbijuk, szórakozásuk, élményük a gyereken és családon kívül.
És úgy nézik, hogy a gyerek "mindig ott lesz" "mindig lehet rá számítani" aztán ebből jönnek a nagy pofára esések amikor kiderül, hogy mindenki önálló lény.
Illetve ja, sajnos ma rátasz 2 lapáttal a politika.
Mindenféle támogatást kpasz ha fialsz a vakvilágba, a gyerekesek kapnak hiteleket, kedvezményeket, nyomatják a család témát. Jól felverték az árakat CSOK-al meg támogatásokkal.
Aztán sokan kényszerből vállalnak gyereket. Mert "pénz" ami szerintem marhára abszurd dolog. Mellette ellehetetlenítik azt aki egyedülálló és így a párkeresésben is teljesen reménytelen helyzeted van, hiszen az alapból szatr fizetésekből támogatások nélkül élj meg abban a világban amit a "család" számára áraztak be.
Velem is ez van! Na van má csaj? Van már csaj? Mikor fogol megnősülni? Nem bírják felfogni, hogy én nem akarok magamnak kapcsolatot. Nekem arra van szükségem, hogy egy nő ledomináljon mert egy szub pasi vagyok, és más nem is fog sohasem izgatni. Ezért havonta eljárok egy domina csajhoz és ennyi. Tudom, nekem emiatt nem lesz soha normális kapcsolatom, de nekem így jó.
Mindig ezzel jönnek nekem is, gyermeket sem szeretnék, sőt kocsit sem szeretnék mert nincs rá szükségem. Én nekem nem azaz idilli képem a boldogságról, mint másoknak. Sokan ezt nem bírják felfogni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!