Miért hordják egyesek még mindig a maszkot az utcán, amikor nem kötelező? Rájuk nőtt ez a hülye álarc?
Csak az a baj hogy akkora egy ízléstelenül unsociable stílus ez a civilkénti maszkozás hogy elmondani nem tudom...
Hogyha már nem kötelező viselni, / nem olyan durva a covidhelyzet, nem a helyes módja ez semminek. Aki tényleg annyira fosik az esetleges, covidon kívüli fertőzésektől, vagy annyira ocsmánynak találja magát, annak is az eredeti, természetes élethez kéne kellő hűséget tanúsítania - Ha egyáltalán rendelkezik még reális képpel róla.. Szedjen vitaminokat, csinosítsa, alapozózza ki magát, tegyen bármi kultúráltat anélkül, hogy bevágná ezt az embertelenül életunt ""stílust"".
A vitaminok, alapozó segít az allergiás tüneteken, viszketésen/tüsszögésen, illetve jobb illatúvá teszi a környezetet?
#21: "Aki tényleg annyira fosik az esetleges, covidon kívüli fertőzésektől... Szedjen vitaminokat"
Tisztelettel érdeklődöm, csontvelődaganatra immungyengítő kezelés mellett milyen vitamint javasolt, ami mellett semmit nem kapok e maszk nélkül sem, és ami csak az immunrendszeremet erősíti, a daganatos sejteket nem.
Csak mert az orvosom nem tud ilyenről...
Allergiás tünetekkel is el lehet bánni kultúrabb utakon módokon, a környezet pedig nem dezodorkavalkáddá lett teremtve, hogy unalmunkban azt szagolgassuk. Maximum tisztábbá varázsolni lehet, aminek úgyszint nem ez a módja, a pl. káros anyagok kibocsátását kell minimalizálni hozzá.
Ennyire kényesek különben se legyünk már könyörgöm...
Igen, szedek gyógyszert az allergiámra ha így érted, de egyrészt nem segít 100%-ban, másrészt a nyárfaszösz miatt még az is tüsszöghet-viszkethet, aki nem konkrétan allergiás.
Nyilván nem "dezodorkavalkádot" vár az ember, de a szarszagú utcánál miért ne lenne jobb egy tiszta maszk?
A maszk az lehet hogy tiszta, a pofád már rohadtul nem lesz az hogyha lefeded egy bazinagy papírfecnivel. A másokkal szembeni megjelenésed pedig jóval fontosabb mint egy igencsak kis horderejű kényelmi igényed. Én legalábbis inkább gyötrődök esetleges időszakos közérzetirritációval, mintsem személytelenkedek állandóan ilyféle természetellenes módon minden embertársam előtt. A tiszta levegő mániákus igényléséről pedig már ne is beszéljünk..
"Pofám"?? Nem vagyok állat. :)
Az arcomnak semmi baja, alap hogy tisztítom és ápolom a bőrömet, akár hordok maszkot akár nem. "Papírfecnit" nem hordok.
"A másokkal szembeni megjelenésed pedig jóval fontosabb mint egy igencsak kis horderejű kényelmi igényed."
Nem, engem nem érdekel hogy a járda szélén fekvő hajléktalan szerint jól nézek-e ki.
Amúgy az szerinted jó megjelenés, ha valakinek piros, puffadt az arca, ömlik a könnye, és törölgeti az orrát megállás nélkül? :D
A többit nem is értem, tiszta levegőért soha nem a belvárosba jártam. A kertben, erdőben nem kellett maszk eddig se.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!