Miért hordják egyesek még mindig a maszkot az utcán, amikor nem kötelező? Rájuk nőtt ez a hülye álarc?
Szomorú, ha valaki csak azért viselte idáig mert kötelező..az ilyen embernek nem igazán számít a másik egészsége, mivel nem magunk miatt viseljük hanem mások miatt..
Amúgy volt már ilyen kérdés, ahol mindenki a kérdező ellen volt, szerintem most se lesz másképp.
Ne áltassuk már egymást!
Semmit nem ért a maszk a vírusok ellen. Sokkal nagyobbak a maszk pórusai, mint maga a vírus. A vírusok úgy repülnek át rajtuk, mint a kitárt ablakon.
Nekem oly mindegy, hogy hordják, csak megdöbbentő, milyen sok embernek sikerült elvenni a józan eszét.
De végül is ez volt a céljuk!
Részemről: ha senki nincs a közelben, leveszem. Ha nagy a gyalogos forgalom, felveszem. Vérképzőszervi daganatos vagyok, immungyengítő kezelést kapok. Nem a Covid miatt hordom.
Ha bármit elkapok, az hetekkel késlelteti a kezelésemet. Vagy akár meg is akadályozhatja.
De azt is megértem, aki a Covidot nem szeretné.
Miért fáj az neked, ha más maszkot hord?
- pattanasos az arcuk, es nem akarjak mutogatni
- nem sminkeltek ki magukat, vagy nem erzik magukat szepnek
- fazik az arcuk (foleg telen igaz, nem most majusban)
- nathasak, vagy mas betegseguk van, es nem akarnak radtusszogni
- egy hatalmas herpesz nott a szajukra, es el akarjak takarni
- nem akarjak, hogy felismerjek oket az utcan
- felnek a virustol, es azt remelik, hogy ez segit valamennyire a terjedes megfekezeseben
- megszoktak, es mar hozzatartozik a kulcs telefon penztarca triohoz, ami nelkul nem megy az ember utcara
Miért ne? Nem tilos.
A magam részéről két okból szoktam magamon hagyni:
- a nyárfaszöszök ellen egész jól véd, végre nem folyik egybe t@knyom-nyálam
- jobb illata van a frissen mosott maszknak, mint az összeszrt utcának
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!