Zavar ha egy meleg pár kézenfogva sétál az utcán?
Figyelt kérdés
Nem feltűnően teszik azt, hanem közel egymáshoz kevésbé látszódjon.2021. máj. 22. 10:35
21/25 A kérdező kommentje:
nálunk nincs is ilyen prideon hogy "vonaglanak a teherautón", jóval kultúráltabb nálunk az egész. az a magamutogató stílus engem is taszít transz ill. melegként, saját szexualitása úgy gondolom mindenkinek a magánügye.
2021. máj. 24. 23:58
22/25 Lacás1976 válasza:
Én örülök ha látok két fiút kézenfogva sétálni. Nem a középkorban vagyunk már!
23/25 anonim válasza:
Nem zavar, hetero vagyok és férfi. Ami egy hetero pártól elfogadott széleskörben a nyilvánosság előtt, arra egy meleg párnak is "joga" van szerintem. Én csak lányokat láttam eddig, férfiakat még soha.
24/25 anonim válasza:
Elfogadom!:) Mert tök aranyos dolog, ha így felvállalják.
25/25 A kérdező kommentje:
Barátom simogatni szokta a hátam vagy a fejem néha ha sétálunk ha valami vicceset vagy butaságot mondok, van hogy megfogja a kezem is pár percig, már megengedem neki, korábban semmit nem mertem hogy bárhogy hozzám érjen, de mostanába nem érdekel inkább gondoljanak amit akarnak. Jól szeretném érezni magam amíg tudom, nem feszültséggel sétálni hogy ki nézhet közbe.. nem bántott érte senki.
2021. szept. 19. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!