Zavar ha egy meleg pár kézenfogva sétál az utcán?
Engem csak az zavarna, ha nyalnák falnák egymást, de az ilyen viselkedés a heteróktól us undort kelt bennem. Ami a négy fal közé való, azt ne vigyék utcára az emberek. Természetesen egy kézenfogás vagy egy szájra puszi nem ez a kategória, és teljesen mindegy, hogy heteró pár csinálja vagy meleg pár.
(Zárójelben megjegyzném, hogy a meleg emberekkel semmi problémám, viszont a téma erőltetésével nem vagyok megbékélve)
Ket ember megfogta egymas KEZEEEEEEET!!! AZ UTCAAAAAAN JUUUUJ
Felnott emberek vagyunk, komolyan azert ennyire ne legyen mar alacsony az ingerkuszob. Nyilvan az mas ha egymas szajaban vannak bo nyallal, de az heteroknal is undoriro.
Én ezzel kapcsolatban csak arra lennék kíváncsi, hogy akiket nem zavar, az ezt a szitut hogyan magyarázná meg a gyerekének? Illetve elfogadná-e, hogy esetleg az ő fia is meleg lesz, és onnan nem várható majd unoka. Mert ebbe tuti nem gondolt bele az aki a "nem zavarra" szavazott.
Alapvetően nekem ezzel van bajom, hogy a gyerekeink elé amolyan a természet ellen való példát mutatnak, hiszen az életünk részben a reprodukcióról szól, mivel halandók vagyunk, ezért a génjeinket így tudjuk tovább örökíteni. Oké ők ilyenek, ezt kénytelenek vagyunk elfogadni, de akkor csak diszkréten, ehelyett kivívják az emberek ellenszenvét mindenféle parádékkal ahol vonalglanak a teherautókon stb. Pár hete vannak ilyen beállítottságú kollégáink, egy pár, és azért nem túl kellemes érzés, hogy ők minket férfiakat stírülnek.
16
Meleg pároknak is lehet vér szerinti unokájuk mesterséges megtermékenyítéssel. Reprodukció, hát.. A nemzőképtelen hetero párok ugyan ott vannak. A gyereknek pedig csak annyit mondanék, hogy úgy szeretik egymást, mint apa és anya, nem valami természetellenes istenkáromló sátánisták. A pride pedig pont arra van, amit írtál, hogy felhívják a figyelmet a hátrányos megkülönböztetésre. Számos országban megölik őket mind a mai napig. Fura amúgy az a gondolatmeneted, ami szerint titeket "stírülnek". Lehet te szívesen megnéznéd és fantáziálnál leszbikus kolléganő(i)dről, ha lennének, de a melegeknek a homofóbok szerintem nem az eseteik.
"A pride pedig pont arra van, amit írtál, hogy felhívják a figyelmet a hátrányos megkülönböztetésre. Számos országban megölik őket mind a mai napig"
Mert nyilván észak Koreában meg Eritreában pont adja a TV a német Prideot.
Ott kellene tartaniuk, ahol a probléma van.
Máskülönben normális meleg pont hány a Pride-tól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!