Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a meleg felvonuláson is csak egy fiút és egy lányt láttunk kézenfogva sétálni? A melegek nem mernek kézenfogva sétálni?
Figyelt kérdés
Még a meleg felvonuláson is csak hetero párokat lehet látni kézenfogva sétálni de azok csak ilyen aktivisták nem melegek vagy biszexuálisok.
Igazi melegeket nem látni kézenfogva sétálni csak nagyon ritkán de miért félnek hogy megtámadják őket?
Az ilyen rendezvényeket általában rendőrök védik.
2019. júl. 28. 19:26
1/5 anonim válasza:
Mért videóból informálodsz? A Prideon csókolózó azonos nemű párokat is lehet latni.
2/5 anonim válasza:
Mert a melegeknek keves a pár. Inkabb kurelnak osszevissza
3/5 Thillmin válasza:
Én majd szeretnék a jövőbeni párommal kézenfogva sétálni, csak egyelőre még nincs kivel. Nálam ez a "zsák a foltját..." eddig nem nagyon működött.
UI.: A Pride nem reprezentatív a melegek tekintetében, hiszen én is az vagyok, de ilyen felvonuláson engem biztos nem fogsz látni.
4/5 anonim válasza:
Nem mernek...csak a tangás seggüket merik rázni. Hányinger az egész. Ui: heteroktól is az lenne mielőtt homofóbnak titulálnátok.
5/5 anonim válasza:
Ne a médiából informálódjatok könyörgök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!