Mit tegyek, nem válaszol?
Figyelt kérdés
Helló. Egy lány ismerősöm rám írt mostmár fél órája, hogy fél mert követi valaki. És lassan 25 perce nem válaszol/nézi meg amit írok, pedig elérhető. Félek valami baja esett. Nagyon messze lakik tőlem, én Pesti ő Debreceni. Mit tegyek? Nem tudom mit tegyek az összes ismerősöm alszik már, nincs kihez forduljak ide írok inkább pánikból2021. máj. 11. 23:59
41/54 A kérdező kommentje:
Csak egy ember válaszolt, de ő sem tudta
2021. máj. 12. 07:49
42/54 anonim válasza:
Na mondom, ne írj már neki, ne keresd semmilyen módon. Szerintem hamar kifog derülni, hogy mi van vele.
43/54 A kérdező kommentje:
A k*rva élet bassza meg. Most vette fel a koli. Azt mondták, hogy ott volt, éppen akkor ment le. Köszönöm szépen a segítséget... Csak nem értem, hogy miért is csinál ilyet...
2021. máj. 12. 07:56
44/54 A kérdező kommentje:
Na. Amint felhívtam a kolit, azonnal válaszolt, és még engem volt kérdőre, hogy miért hívom a kolit. Még annyit mondott, hogy nem akart velem beszélni.
2021. máj. 12. 08:00
45/54 anonim válasza:
Szerintem csak ugrani akart téged vagy nem tudom de elszégyelhetné magát...elég bunkó volt tőle, hogy nem írt
46/54 anonim válasza:
Küldd el neki ezt a kérdést, aztán tiltsd le 😌😅
47/54 A kérdező kommentje:
Már letiltottam. Ezért most biztos hogy nem oldom fel. Komolyan mondom hogy lehet valaki ilyen g*ci... Rámír este fél 12-kor, hogy baja van, majd aztán azt mondja, hogy azért csinálta, mert nem akart velem beszélni??? Úgy, hogy akkor már 2 napja nem beszéltünk, mert dolga volt
2021. máj. 12. 08:45
48/54 anonim válasza:
hát meg is érdemli a letiltást...
más aggódik érte ő meg játszadozik?
Amúgy mit keresett este kint egyedül?
Barátod volt amúgy kérdező mármint lány-barát?
49/54 A kérdező kommentje:
Nem volt kint, mint kiderült... A koli azt mondta, hogy senki nem mehetett ki. Szóval nem tudom mi volt a célja vele... G*ci, így bele gondolva még jó, hogy nem hívtam a rendőrséget... Lány barát volt, igazából online ismertem meg, segítettük egymást a nehezebb időkben lelkileg, de nem tudom, hogy most ez mi akart lenni
2021. máj. 12. 09:53
50/54 anonim válasza:
Szerintem vagy szórakozott vagy kicsit ittas lehetett. De ez hatalmas bunkóság volt tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!