Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek, nem válaszol?

Mit tegyek, nem válaszol?

Figyelt kérdés
Helló. Egy lány ismerősöm rám írt mostmár fél órája, hogy fél mert követi valaki. És lassan 25 perce nem válaszol/nézi meg amit írok, pedig elérhető. Félek valami baja esett. Nagyon messze lakik tőlem, én Pesti ő Debreceni. Mit tegyek? Nem tudom mit tegyek az összes ismerősöm alszik már, nincs kihez forduljak ide írok inkább pánikból
2021. máj. 11. 23:59
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
57%
Mi történt, semmi infó?. Ismeretlenul is aggodok.:/
2021. máj. 12. 01:29
 22/54 anonim ***** válasza:

Ez nagyon durva, én is tökre aggódok így vad idegenként.

Remélhetőleg nem történt semmi és még ha követték is sikerült elhagyni azt az alakot...Bár ilyenkor nyugalomért én is azt gondolnám, hogy lemerült és ezért szakadt meg meg nem válaszol, meg esik. Mi történt azóta? Valami változás? Nem mondta hova tartott épp vagy honnan ment haza?

2021. máj. 12. 01:45
 23/54 A kérdező kommentje:
Szó szerint ennyi történt: 23:35-kor rám írt, hogy baj van. Majd megkérdezem, hogy mi a baj, mire ő reagál, hogy valaki követi őt, és hogy fél. Mikor megkérdeztem, hogy hol van, annyit válaszolt, hogy "az utc"... Ezek után bármit is írtam neki, azt már nem látta, pedig elérhető volt... Többször próbáltam hívni, semmi válasz nem volt. Már több mint egy órája, kb 0:30 óta nem is elérhető. Ráírtam majdnem minden ismerősére, hívtam a kolit, a gimnáziumot is, de senki nem válaszolt vagy vette fel a telefont.
2021. máj. 12. 01:47
 24/54 anonim ***** válasza:
48%
Hát jobbat ilyenkor tényleg nem lehet mondani sőt tenni mint kivárni a reggelt és akkor intézkedni, mert lehet tényleg lemerült meg a követést is talán ráparázta így este sötétben és lehet nem is követték. Próbáljunk ne a legrosszabbra gondolni. Amúgy mit keresett este kint kijárási tilalom alatt, nem kötekedni szeretnék csak furcsa. Hány éves amúgy a lány?
2021. máj. 12. 01:52
 25/54 anonim ***** válasza:
74%

De azért mindenképp írj vissza ha történne fejlemény.

Aggódunk így ismeretlenül is! Reméljük semmi komoly nem történt vele.

2021. máj. 12. 02:06
 26/54 anonim ***** válasza:
85%

Dehogy nem lehet többet tenni, szólni a rendőrségnek. Azzal nem kell reggelig várni. Lehet, hogy be tudják mérni a mobil hol volt utoljára bekapcsolva, és az már egy nyom. De minden perccel nő az esély, hogy nem fogják (időben) megtalálni.

Teljesen megalapozott az aggodalom, ez nem csak egy szimpla eltűnés.

2021. máj. 12. 02:13
 27/54 anonim ***** válasza:
79%
szerintem ilyen esetben a rendőrség is azonnal komolyan veszi a bejelentést.
2021. máj. 12. 02:13
 28/54 anonim ***** válasza:
64%
En is a rendorseget hivnam. Ha szorakozott volna a lany, akkor megerdemelne, hogy ejnye-bejnye legyen. Ha komoly, akkor pedig sokat segit.
2021. máj. 12. 02:19
 29/54 anonim ***** válasza:

26.igen ez tényleg jó ötlet, nem jutott eszembe hirtelen.

Kérdező hívd a rendőrséget ha még semmi reakció nincs.

Ez nem okés, szüleit próbáld többször hívni.

2021. máj. 12. 02:32
 30/54 anonim ***** válasza:
57%
Fontos lenne azért tudni még, hogy hány éves a lány, szórakozott állapotban sétált az utcán vagy józan volt, miért ment este az utcán tilalom ellenére, mennyire biztos, hogy konkrétan követték e vagy lehet olyan is, hogy egy random ember ment arra fele amerre ő és ilyenkor azért az agy képes mindenfélét gondolni főleg este sötétben és egyedül. Meg persze lehet hogy lemerült a mobilja, hogy hirtelen megszakadt és nem látja már az üzeneteket sem. De kérdező én a helyedben azonnal hívnám a rendőrséget (éjjel-nappal lehet ha jól tudom) és azért tennék egy bejelentést nehogy a hírekben végződjön ez az eset. Szüleit is próbáld hívni amint tudod, hátha elérhetőek ha tudod persze, szülei nem aggódnak érte? Őket is kellene értesíteni ha még nem talált haza.
2021. máj. 12. 02:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!