Titeket nem idegesít ha kitesztek egy kérdést és mindenféle válasz jön rá csak éppen a kérdésedre nem válaszol?
És itt normális válaszokat értek, de valójában mégsem kapsz választ.
Aztán amikor szólsz, akkor sem igazán változik a dolog. Engem nagyon felb*sz..
Eleinte idegesített, de most már átugrom ezeket, és a hasznos válaszokra koncentrálok.
OFF: A port.hu, na attól agybajt kapok. Filmek véleményezésére van az oldal, de sokszor csak egymással veszekednek az idióták, a filmről meg egy kuma szó nem esik.
Nem idegesít, mert ez egy nyitott fórum, névtelenül. Nem pedig a kérdésemnek megfelelő szakembertől várom a választ...
Aki ezen idegeskedik, az mindenen idegeskedik. Ne idegeskedj felesleges dolgokon.
Ha valami zavaró LENNE az az, ha orvosi kérdést teszek fel egy orvosnak de az tegyük fel eltrollkodja. De ilyen nincs szerencsére.
Ha fontos a kérdés, olyanoknak tedd fel akiknek adsz a véleményére.
Tegyük hozzá, hogy sok a teljesen értelmetlen, érthetetlen, elfogult, kamu kérdés.
Alapból vannak "Nagyon sokat kerestem de nem találtam" kérdések, ami Google első találat.
Vannak értelmezhetetlen kérdések. Néha olyan, mintha emberek csak random szavakat dobáltak volna egymás után..
Van sok kamu kérdés. Van ami egyértelmű elsőre is. De van ami csak később derül ki.
Illetve megvan az, amikor a kérdező maga a "f..sz" a történetben, de megerősítést, dicséretet vár. És ha megkapja a neki nem tetsző válaszokat, akkor elkezd anyázni, pocskondiázni, meg elkezdi a történetét úgy alakítani, hogy abból ő jöjjön ki jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!