Titeket nem idegesít ha kitesztek egy kérdést és mindenféle válasz jön rá csak éppen a kérdésedre nem válaszol?
És itt normális válaszokat értek, de valójában mégsem kapsz választ.
Aztán amikor szólsz, akkor sem igazán változik a dolog. Engem nagyon felb*sz..
elég idegesítő.
Főleg, ha lepontoznak, pedig csak jót akartam.
De ha valakit ez tesz boldoggá... :D
Én általában normálisan válaszolok minden kérdésre, nem csak a gondolataimat hányom ide egy témában, hanem figyelembevéve a fő kérdést, összegzést adok arra.
Azt például nem gondolom OFF-olásnak, ha a válaszoló reagált a kérdés leírásában valamelyik részletre is. Csak az számít annak, amikor valaki a kérdés+leírástól egészen eltérő dolgokról ír.
Azt megértem, ha zavar, hogy nem válaszolnak a lényeges kérdésre, viszont látok olyan méregzsákokat is, akik zokon veszik, ha a leírására reflektálnak, és nem szabad véleményezni a témában leírtakat, csak Igen-Nem válaszokat adni a főkérdésre, de nehogy véletlenül kifejtsük a gondolatunkat, vagy megmagyarázzuk. Ezt például én nem értem:D
Nekem amúgy az a legnagyobb kedvencem, amikor én beszélek egy nyelven, de nem értek egy bonyolultabb mondatot, és megkérdezem, mit jelent. Erre jön valaki, aki beírja nekem google translate-be, miközben
1. ő nem beszéli a nyelvet, és ennyit én is meg tudtam volna tenni
2. magyarul is akkora blődség, amit kiadott a gép, hogy nem beszéli is a nyelvet, akkor se gondolhatja, hogy én ezzel megelégszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!