Látványra ugyanolyan szép (egy fotóról meg se tudod különböztetni ugye), de én jobb szeretem a napkeltét, csak ne lenne olyan korán :-D
2021. máj. 10. 08:58
4/11 anonim válasza:
Napkelte..imádom a hajnal első napsugarait. Sokat éjszakáztam,a reggeli kv-mat mindig úgy időzítettem,hogy kimentem az épület elé meginni,amikor pirkadt és egyszerre zendítettek rá a madarak is. Mellé a friss illat..<3
2021. máj. 10. 09:05
5/11 anonim válasza:
Sajnos napkeltét csak akkor látok, amikor felcuccolva sétálok a vasútállomásra. Viszont pont útbaesik egy tó, ott egy kicsit meg szoktam állni, mert nagyon szép a napkeltével.
2021. máj. 10. 09:15
6/11 anonim válasza:
Mindkettő gyönyörű, de a napnyugtához társulhat egy csodálatosan eltöltött nap simogató érzése is, míg a napkelte inkább egy új reményt, ígéretet ad.
Más a kettő, én gyakrabban találkozom a napnyugtával, lévén nem vagyok túl koránkelő. :)
2021. máj. 10. 09:19
7/11 anonim válasza:
Sokban hasonlít a kettő, nem véletlenül, hiszen tulajdonképpen egy és ugyanaz, csak attól függ, a Föld melyik oldaláról nézed.
Talán csak az ember és az élőlények kötnek hozzá plusz hangulatokat, jelentéseket, ettől tűnik annyira másnak a kettő. A hajnalhoz reményt, ígéretet és izgalmat társítunk, míg a naplementéhez megnyugvást és pihenést.
Ha ezeket leveszed róla, látványra sokszor tök ugyanazt képes produkálni a kettő.
2021. máj. 10. 09:20
8/11 anonim válasza:
"Látványra ugyanolyan szép (egy fotóról meg se tudod különböztetni ugye)"
egyébként elég gyakran meg lehet különböztetni. a hajnali hűvösben jóval párásabb a levegő, mint este. naplementekor nemigen látsz pl. ködfoltokat.
2021. máj. 10. 11:19
9/11 anonim válasza:
Napnyugtát imádom, de különösen késő tavasszal, nyáron, amikor már aranyfénybe, majd vörösbe vonja a kertünk egy részét, a madarak még énekelnek (nálunk sokszor még éjjel sem hagyják abba). Olyankor kiülök a kutyámmal a fénybe vagy sétálgatunk, csodálatos érzés. A kedvenc részem a napból. ❤
2021. máj. 10. 12:32
10/11 anonim válasza:
Én részben mindkettőt látom: a napnyugta is szép, bár elszomorít, hogy vége egy napnak, ami nem jön vissza többet. Mit rontottam el benne, stb., ezen gondolkodom mindig.
A napfelkelte is szép, akkor még remény van benne, hogy tartalmas, hasznos, jó nap lehet belőle.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!