Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha nyernétek a...

Mit tennétek, ha nyernétek a lottón, vagy sok pénzt örökölnétek?

Figyelt kérdés
Mire költenétek?

2021. máj. 4. 20:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Elköltöznék valami délebbi országba, vennék valami tanya-félét, és gazdálkodni kezdenék.
2021. máj. 5. 08:37
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Elhúznék innen a pi*ába, vennék egy lakást, soha nem dolgoznék, utaznék, stb. Lottó milliárdokkal.

Örökölni már örököltünk 10 millió körüli összeget a családdal, de semmi nem lett belőle, és már nem is igazán maradt. Házfelújítás, tesóim elitták, elfüstölték, anyám bútorokat vett. Én semmit nem vettem magamnak. Ha egyedül kapnék milliárdokat, vagy legalább 100 millió fölötti összeget, senkinek nem szólnék a családtagok közül sem, mert csak szemet vetnének rá és kuncsorognának. Minden szó nélkül elhúznék innen a csába.

2021. máj. 5. 13:15
 13/13 anonim ***** válasza:
93%
Hétköznapi "plusszos" életet élnék. Felhagynék az egészségtelen életmóddal, olyan körülményeket hoznék létre ami stabil és szeretem csinálni. Végül a ami marad eladományoznám és élném tovább az életem stabilan. Nekem nem kéne túl sok pénz.
2021. máj. 6. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!