Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha nyernétek a...

Mit tennétek, ha nyernétek a lottón, vagy sok pénzt örökölnétek?

Figyelt kérdés
Mire költenétek?

2021. máj. 4. 20:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
23%
Felajánlanám a Fidesznek a Soros, EU elleni harchoz.
2021. máj. 4. 20:53
 2/13 anonim ***** válasza:
50%
Én biztos befektetném és lekötném nem költeném el.Nyilván költenék egy picit de a nagy részét befektetném és adományoznék is és létrehoznék egy alapítványt.
2021. máj. 4. 20:55
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Örülnék
2021. máj. 4. 20:57
 4/13 anonim ***** válasza:
46%

Építenék egy baromi nagy házat messze az emberektől, Budapest agglomerációjában házi edzőteremmel meg wellness-szel és egy rohadt nagy kerttel ahova ültethetek mindenfélét és gondozhatom.

Szerintem vennék egy új kéziváltós Mustangot is.

Amúgy meg beutaznám a világot, írnék egy könyvet, megismernék új dolgokat és embereket.

5 év alatt megunnám az egészet és újra elkezdenék dolgozni, mert én azon ritka emberek egyike vagyok aki a munkában egyfajta értelmet talál az életnek. (amúgy programozó vagyok)(28f)

2021. máj. 4. 21:00
 5/13 anonim ***** válasza:
81%

Ha tegyuk fel 1 milliardot nyernek,akkor 30%at felelnem-> jo lakas,jo kocsi (max. 20 millio,de nem luxus),egy nyaralo a Balatonon es szuloknek is adnek belole.

20%at befektetnem ingatlanokba es kiadnam alberletbe -> ebbol megelnek es ebbol kezdenek el utazgatni

50%at meg meghagynam kesobbre,mivel otletem sincs jelenleg,hogy milyen vallalkozast lenne erdemes inditanom

Titokban tartanam ezt az anyagi biztonsagot es ugyanugy elnem a hetkoznapi eletemet. Dolgoznek meg par evig es gondolkodnek,hogy hogyan tovabb.

2021. máj. 4. 21:04
 6/13 anonim ***** válasza:
57%
attól függ mi az a sok pénz? Valakinek már 10 millió is sok.. nekem a lélektani határ 500 milliónál kezdődik.
2021. máj. 4. 21:05
 7/13 anonim ***** válasza:
70%
Vennék több lakást, amit kiadnék albérletbe, felmondanék a mostani munkahelyemen, elmennék fogszabit csináltatni, vennék anyukámnak egy kerti bútor szettet, testvéremnek egy kocsit, a maradék pénzt pedig befektetném valamibe, illetve lekötném, hogy kamatozzon.
2021. máj. 4. 21:05
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Végre tudnék venni saját házat anélkül, hogy 20 évig nyögném a hitelt. Meg egy kocsit. Másra nem nagyon költeném, csak erre a kettőre gyűjtök.
2021. máj. 4. 21:44
 9/13 anonim ***** válasza:

Nyilvánvaló, hogy ruháznék valamennyit abba, hogy gondtalanabb, minőségibb legyen a hátralévő életem, de nem veszíteném el a józan eszemet, - élném tovább az eddigi életemet, ameddig bírom szusszal.

A jólét lehetőségének nem feltétlenül kell, hogy vonzata legyen a józan ítélő képesség elveszítése.

2021. máj. 4. 22:23
 10/13 anonim ***** válasza:
82%
Játszunk rendszeresen a feleségemmel és már megbeszéltem vele, hogy amennyiben komolyabb összeget nyerünk, megy a számlájára, - mert nekem nincs szükségem rengeteg pénzre ahhoz, hogy el legyek, neki meg hadd legyen meg az anyagi biztonsága, ha parkettát marok.
2021. máj. 4. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!