Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne ítéljenek...

Mit tegyek, hogy ne ítéljenek el ezért?

Figyelt kérdés
Van discordon egy csoportom, ahova most bejött egy non binary, az egyik tag küldött neki meghívót, már tegnap óta bent van. Én nem ítélem el, nem gyűlölködöm meg semmi, de én nem szeretnék non binary-val ismerkedni, viszont ha kirakom, akkor kérdezni fogják, hogy miért raktam ki. De ez nekem nem megy, valaki vagy legyen fiú vagy lány, de ne mindkettő. Lehet, hogy rendes, meg kedves, de akkor sem szeretnék ilyen embereket a csoportomba. Hogy rakjam ki úgy, hogy ne én legyek a gonosz?

2021. ápr. 29. 17:37
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

"Fogd fel úgy hogy pl te sem ismerkednél egy 50+os 120 kilós csúnya nővel / pasival."

Már miért ne barátkoznék ilyen személlyel? Te ilyen felszínes vagy, hogy egy kövér vagy csúnya emberrel szóba se állsz? A kérdezőnek nem kell vele se szexelnie, se csokolóznia, de még beszelgetni se muszáj vele. Majd a többiek beszélgetnek vele a csoportban.

De ez akkor is beteges. Ez nem olyan, mint hogy valaki fél a magassagtól vagy a pókoktól, de még ha rendes félelmet is érezne, le lehet győzni, csak túl ignoráns ahhoz.

2021. ápr. 30. 11:45
 22/23 anonim ***** válasza:

Ez van. Nem tudok mindent elfogadni. (Bár szerintem az hogy mindent fogadjunk el az egy nagy baromság de mind1)

Amúgy abban igazad van hogy nagy baja nem lesz tőle. Sok ember nem tetszik az utcáról mégis elvagyok közöttük. Szóval kérdező csak szimplán ne foglalkozz vele és kész

2021. ápr. 30. 12:40
 23/23 anonim ***** válasza:
48%
Mi az a non bibary?
2021. máj. 1. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!