Mitől lesz valaki veszélyeztetett terhes, mi kell ahhoz hogy valakit szigorú fekvésre ítéljenek?
Nem külső natás miatt..
Ha nyílik pl a méhszáj...méhszájelégtelenségkor leginkább
Szia!
Én 26 hetes terhes vagyok, és a méhlepény eléri a méhszájamat. Ez miatt csak feküdnöm szabad, felkelni max egy gyors zuhany miatt illetve wc - re mehetek.
Én most is kórházban vagyok, mert teljesen a méhszájon tapad a lepény és nagyon erős vérzéseim voltak/ vannak. Csak wc-re és egy gyors zuhanyra kelhetek fel.
Ezt leszámítva is veszélyeztett vagyok, mert volt már középidős vetélésem méhszájelégtelenség miatt...
Kapásból az lettem mert elotte vetéltem,2 hónappal. De fekudnom nem kellett csak nem dolgozhattam es kimelnem kell magam+13 hetig szexmentes időszak.
Aztan 7hetesen elkezdten barnázni, akkor kellett fekudnom de genetikai uhn mondta a doki h sex már engedett , fekudnom nem kell. De kimeljem magam.
6# a napi 2 ora pihenes nem szigoru fekves.
De. Es du. 1-1 ora az konkretan semmi.:S
Nogyogyaszati nyelven a szigoru fekves az az h pisilni es furdeni jarsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!