Aki veszélyeztetett terhes volt (Vérezgetés, barna folyás miatt), az meddig volt veszélyeztetett és mikor szűnt meg a panasza, mi miatt volt?
vérzés első gyerek ,pár nap után megszűnt a panasz (az elejét gyógyszert kaptam.
vérzés 2. gyerek, 1 alkalom volt, az elejétől gyógyszert kaptam. 28. héten elkezdett nyílni a méhszáj, ez a szülés után rendeződött :)
3. gyerek, semmi probléma
Végig veszélyeztetettnek számítottam és a harmadik gyereknél is az előtte lévő problémák miatt.
Pecsételés progeszteron hiány miatt. (kaptam 13.hetig) egyszer pecseteltem, egy nap reggelen. Azt hittem elmegy a baba. :'( szerencsere tevedtem..
Azóta vért nem lattam max az aranyerem miatt. Végig veszélyeztetett vtam /vagyok.
Hát egyenlőre nem tudják.Kb másfél -két hete barna folyásom van,álltalában minimális,kétszer volt barancssárgás pirosas is,szintén pár csepp. Progeszteront szedek,aspirin protectet is,magnéziumot.
Ultrahangon és vizsgálatkor eltérést nem tálaltak,szivhang van, 8hetes vagyok.A héten megyek kontrollra remélem minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!