13 hetes terhes vagyok. Rózsaszínes folyás okozhat gondot?
Figyelt kérdés
Éjfélkor kimentem pisilni és a wc papíron enyhe rózsaszínes folyást találtam nem sokat, de azért volt. Most is voltam és most is találtam, ugyanúgy rózsaszínes. Igazából még betétet nem kellene berakni. Aggódom,mert meg vagyok fázva, állandóan fújom az orrom és köhögök. Nem tudom, hogy esetleg nem-e miatt van, hogy megerőltettem a méhemet a sok orrfújással és köhögéssel. Hétfőn voltam ultrahangon, akkor a pici jól volt. Nem tudom be kellene menni ennyi "vérzéssel" a körházba? Görcsölni nem görcsöl a hasam.2017. jan. 8. 02:32
1/4 anonim válasza:
Én bemennék, max elküldenek hogy minden rendben. Ha így lesz, akkor is inkább pihenj pár napig.
2/4 anonim válasza:
Hívd fel a nődokit, vagy az ügyeletet.
3/4 anonim válasza:
Én bemenék ha azóta még többször elő fordult!
4/4 anonim válasza:
Az hogy nem görcsölsz jó mert az vetélés lenne de így is jele lehet annak szóval irány a nőgyógyász kapni fogsz progeszteron és hormonpótlást valamint ágynyugalmat fog javasolni amit nagyon szigorúan tarts be mert ha félvállról veszed visszajön a vérezgetés. Most vagyok túl ezen nekem 2hónap fekvést okozott de most újra talpon és minden rendben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!