Barna folyás? Mit jelent? Terhess vagyok?
Figyelt kérdés
1hete barna folyásom van de csak akkor lehet észre venni ha törlöm magam es az sem mindig csak néha ... menstruáció helyett . Mit jelenthet ?2016. júl. 25. 17:50
1/5 anonim válasza:
Lehet hormonális oka is.
De ha élsz nemi életet, márpedig ha a terhesség gyanúja felmerül, akkor gondolom igen, akkor nem lenne egyszerűbb csinálni egy tesztet?:)
2/5 A kérdező kommentje:
2 hete csináltam tesztet akkor negatív volt , de igen holnap megyek tesztet venni , csak gondoltam rá kérdezek hátha valaki járt már így:)
2016. júl. 25. 18:26
3/5 anonim válasza:
Mióta késik?, hogy 2 hete teszteltél már
4/5 A kérdező kommentje:
Nem kesett akkor csak az elotte levo honapban kevesebb volt es sokat hanyingerem volt ami mint kiderult egy kis virusnak tudhato be . Most szerdan kell meg jonnie de elozo het ota van ez a barnazgatas
2016. júl. 25. 19:41
5/5 A kérdező kommentje:
Csak nem szabalyos a menstruaciom 28-35 napos , a 28 nap elozo heten telt le
2016. júl. 25. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!