Ha már volt egy középidős vetélésem, akkor egy következő terhességnél rögtön veszélyeztetett terhes leszek?
Nekem most volt hasonlóban részem, 20 hetesen...
Különböző okok miatt ez a terhességem is veszélyeztetett volt ugyan, de ami miatt elvetéltem, arra pont nem számítottunk...
Nekem azt mondta az orvosom, hogy innentől minden terhességem veszélyeztetett lesz. Mondjuk nekem olyan probléma miatt következett be, ami a jövőben mindig is fenn fog állni, minden terhességnél. Nem csak szerencsétlen véletlen volt... A hematóma talán nem ez a kategória, de szerintem jobb az elővigyázatosság! Ha alapos a dokid, akkor veszélyeztetett leszel.
Nalam 2 veteles (1 korai, 1 kozepidos) utan automatikusan adta a doki a veszelyeztetett statuszt.
Az elso utan meg nem...
Én az vagyok 1 korai vetélés után.
Ha közben nem született problémamentesen gyereked, szerintem az leszel.
Nekem volt 2015ben 34 hetesen egy halvaszulesem, emiatt megsen lettem automatikusan veszeklyeztetett terhes most.
22hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!