Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van aki szinte rögtön érzi,...

Van aki szinte rögtön érzi, hogy terhes, ha nem jött meg neki?

Figyelt kérdés
Én a nemvárt előtt két nappal már hánytam reggelente,hányingerem volt és feszült a mellem. Ötödik terhességem és mindnél így voltam. Én akkor már tudtam,hogy terhes vagyok-így is lett. Más is volt ilyen érzékeny?
2011. dec. 11. 16:38
 1/2 anonim ***** válasza:

Én megéreztem a beágyazódást,meg pecsételtem alatta.Már akkor tudtam,hogy terhes vagyok!Tünetem pedig az volt,hogy nem fájt a mellem mint mindig.(szerencsére most se fáj csak széttrepedt).A hányinger az 5héten kezdődött elég hamar el is múlt a 9,hétre.

15hkm

2011. dec. 11. 16:47
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem csütörtökön kellett volna megjönnie, és előtte szombaton már reggel mondatm a páromnak hogy megint feszül a cicim, mintha terhes lennék...Csak nem reménykedtünk abban a hónapban, mert 1 napot volt itthon a párom a szülinapomon!Mondjuk én akkora számoltam a pét, de azért nem reménykedtem 1-ből 1-re! :)

De mivel második így a jelekből értettem már!Így hétfőn teszteltemis,, 3 nappal a nemvárt előtt és pozi lett,de addigra a 20 hós lányom is mondta,hogy "anya babi bent"!

Az első babánknál is 9 nappal a pé után hatalmas lett az egyik cicim, de akkormég nem értettem, de az már az volt! :)

2011. dec. 12. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!